Anon pisze:@matiguzior
W Warszawie ceny są bardzo zróżnicowane, od 60-80zł. 70-80zł to taki standard. Chociaż jeden znajomy sprzedawał bananom za 150zł/g z dowozem i pocałowaniem ręki. Tak samo w klubach, w Lustrach mefedron jest po 150zł za sztuke - nawet nie za gram... Do tego nie masz żadnej pewności że to 4-MMC.
W Lustrach zawsze 100 zł (4 lub 3-MMC)
*kilka razy proponowano mi za loda, dzięki :wall:
Nie uważasz ,że podawanie klubów/miejsc jest trochę przypałowe na forum ?
Emsi
20 marca 2017ElPatron pisze: Jak w okolicach krakowa?
16 marca 2017xxx4321 pisze: Ja obstawiam że za te 60-800zł to lata 3-CMC albo 4-cm,c a nie prawdziwy mef.
Za mefa to trzeba dac min. 100zł za gieta
17 marca 2017Pikson1990 pisze: W Krakowie lajtowo mati 55/60 lata [emoji41]
20 marca 2017KoldiAlc pisze: Z ciekawości poszedłem do Lusterr zobaczyć jak to z tym jest, poytałem kilka osób i wszyscy mi polecali typka, który ma 3/4 MMC. Zaufałem im i wziąłem od niego torbę. Wygląd zapach był jak trzeba to wziąłem, żałuje tego oczywiście bo okazało się ze to było gówno poza delikatnym pobudzeniem nic nie odczułem. Zdecydowanie nie polecam ;)
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.