Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 421 / 21 / 0
Zdaje się że tak, w takim razie czekam na opinie x)
  • 1857 / 70 / 80
[ external image ]

Nazwa - Ace of Spades ( As Pik)
Dawkowanie: 125mg MDMA + 75mg MDA w każdym
Kolor - ciemno żółte z wyraźnie widocznymi kryształami
Kształt - karciana figura Pik
Logo - na karcianej figurze Pik wybity symbol asa, drops bardzo twardy w strukturze, wybicie bardzo dokładne, wygląda dobrze
Gdzie kupione - Darknet - AB, temat wysyłany z Niemiec
Kiedy kupione - miesiąc temu
Sposób przyjęcia - zjedzone
Opis działania - na pełny żołądek pogryzione ładowało się około 50-60minut. Jak już kopło to z przytupem. Faza wizualna jak po małej dawce psychodelika + odpowiednia nie za mocna stymulacja a do tego plusy fazy MDMA tj banan na mordzie i TAŃCE. Faza bardzo euforyczna. Najlepsze dropsy jakie jadłem - świetne połączenie!
Ja zjadłem jednego a moja dziewczyna pół na początek i nas pozamiatało elegancko - nie było nawet potrzeby zbyt szybko dorzucać. Dziewczyna cieszyła się potem że zjadła tylko pół mówiąc że jakby zjadła całego naraz to pewnie by była tak rozjebana że zamiast tańczyć leżała by na ziemi na tej imprezie. Potem sobie oczywiście dojadaliśmy.
Ocena działania- 10/10 a jestem wybredny!
Cena -przy kupnie pięciu dałem mniej niż 5euro za dropsa
  • 11 / / 0
Żółte zoltawe bugatti małe okragle okolice wwa ktoś jadł jak wrażenia?;)
  • 30 / 11 / 0
Jadł ktoś zielone gwiazdki w okrągłą pigula, Śląsk.
  • 61 / 4 / 0
23 marca 2017Diabelekvariacik pisze:
Siema dostałem takie pille
mają różne odcienie, jedne z nich to Heisenbergi a drugie diabły? sam nie wiem na necie zero info
Spotkał się ktoś z tymi tabletami ?
Niby na MDMA ok. 120-150 mg, ale pewności nie ma.
  • 11 / / 0
Rózowe bugatti wawa ktos cos?
  • 1 / / 0
Pomarańczowe domino - Poznań, ktoś jadł?
  • 6 / 1 / 0
Fioletowe Tomorrowland. Jadł ktoś?
  • 94 / 7 / 0
30 marca 2017dratop pisze:
Pomarańczowe domino - Poznań, ktoś jadł?
nie wiem na ile ten report może być prawdziwy, gość dodał 3 raporty z rzędu i wiele nie napisał : http://www.pillreports.net/index.php?pa ... l&id=37168

wyzej@ ktos gdzies pare stron wczesniej pisal ze tommorowlandy są ok
  • 1 / / 0
Czy ktoś zażywał RÓŻOWEGO BENTLEYA ? :D proszę o opinie :)
Zablokowany
Newsy
Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.