Zresztą, nie chcę się tak kompletnie wjebać. metkat to jednak zupełnie inna bajka niż słabe RC. To trochę tak, jakbym pojechał do Warszawy i z miejsca kupił hel, tylko dlatego, że kody nie da się już sensownie kupić.
działa 6h, 50/g kosztuje.
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives
Biore:
24 marca 2017SigiVera pisze: Mnóstwo ludzi pisze, że ten nadmanganian jednak szkodzi. Druga sprawa - cała ta synteza angażuje mnóstwo środków i czasu ( chodzenie do aptek itd.) których nie mam.
Zresztą, nie chcę się tak kompletnie wjebać. metkat to jednak zupełnie inna bajka niż słabe RC. To trochę tak, jakbym pojechał do Warszawy i z miejsca kupił hel, tylko dlatego, że kody nie da się już sensownie kupić.
Z legala 4fma 3fea 2C-B fly tylko nie metylowa siostrę bo to nie przelewki.
Może 2-FMA ale tam dopaminowe szczęście.
Ja po tym chilowalem ale oczywiście nie po 200 mg czy połowie grama tylko dobre było a nie jakaś podroba.
Niskie dawki. :old:
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.