Heksedron i substancje będące jego pochodnymi (przede wszystkim HEX-EN).
ODPOWIEDZ
  • 5839 / 1209 / 43
NIe znormalniejesz. Dalej będzie działał.
Jedynie benzodiazepiny zbiją szybko działanie.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 299 / 8 / 0
Dokładnie, coś na uspokojenie. Mi się udało ogarnąć telepanie ziołowymi tabletkami, pół Zolpiconu i piwko. Byłam rozgadana, ale uspokoiło się ciało i serce, więc benzo na pewno będzie idealne.

Sorrki za duble, awaria tel.
Ostatnio zmieniony 23 marca 2017 przez LorenMike, łącznie zmieniany 1 raz.
Oni patrzą z pogardą na każdy mój wyskok, się klepią po czołach.
Idę z podniesioną gardą, na złość - nie wiem co to pokora.
  • 299 / 8 / 0
Dziś dosłownie na mokry palec wzięłam odrobinkę. Delikatnie wchodziło, gadka też. Myślałam, że spoko będzie ale niestety po godzinie znów nachalne trzęsienia rąk.
Kurde zamówiłam aż 3g licząc na fetowe pobudzenie i zmniejszenie apetytu. Nie wiem w sumie, czy próbować jeszcze w ciągu dnia i w nocy spać normalnie. Szkoda mi kurde wywalać.
  • 64 / 6 / 0
Ja po 0,25grama mialam pierwszy zjazd w zyciu...I to taki ze myslalam ze umieram. Dla mnie hexen to zabojstwo. Wywala serce,,cisnienie I oddech nie ma tego pobudzenia psychicznego jak po fecie tylko fizyczne...tak.jakby na sile. Porazka.
Gdybym miala 3g.to bym sprzedala bo niedalabym tego rady wycpac nawet jak y mi ktos dal rok na to.
  • 138 / 1 / 0
Jak sobie zarzuce teraz 200/250 hexenu to wynormalnieje do 11

To ty dobry harpagan jestes jak 250 henia bys zajebal, dla mnie wg. moich odczuc to jednorazowa dawka zeby wyladowac na SORze
„Szlachetne zdrowie, nikt się nie dowie, jako smakujesz, aż się zepsujesz”
  • 299 / 8 / 0
Mi zeszło telepanie i tylko głowa ćmi. Jutro zrobię ostatnie podejście i wypieprzam to gówno.
  • 393 / 10 / 0
@LorenMike

3 giety aż tego wzięłaś %-D ?

To mdphp z hexem, wiadomo, że podnoszą cisnienie.

Wybacz jeśli przezemnie zmarnowałaś $ ale no stim=większe ciśnienie, zależy od dawek no i organizmu.

Dobrze, że mi to się skończyło, ogólnie 1,5 gieta chyba przerobiłem tego xd
Uwaga! Użytkownik BetterThan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 299 / 8 / 0
No 3g, bo nic innego nie było ciekawego. Wiem, że stimy podnoszą, ale to wyjątkowo agresywnie na mnie przynajmniej działa i to dosłownie szczypta. Pokaże Ci fotke jutro ile na palec wzięłam i mnie tak poczochrało :scared:
  • 299 / 8 / 0
Oto dawka, która mnie tak dziwnie robi. Czuć na głowie, że to mało i żeby odczuć przyjemność powinno być więcej. No, ale niestety przez te łapy latające i szczene, w moim przypadku to niemożliwe. Dziś 3 podejście i zobaczymy.

http://i65.tinypic.com/2r6p17b.jpg
  • 698 / 172 / 0
Na moje oko to jakieś 15 mg, czyli w sumie i tak mało. A te nieciekawe efekty mogą być brdziej zasługą NDPHP niż heksenu. Nie jestem znawcą niedorobionych pochodnych alfy, ale nieliczne próby zawsze kończyły się retorycznym pytaniem: co to za faza, której nie można odróżnić od zjazdu? :scared:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.