Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3854 / 315 / 0
[ external image ]
N-metylo-2,3-dihydro-1H-indeno-2-amina; 2-(metyloamino)indan

Jeżeli komuś wpadnie w ręce NM2AI, to polecam od razu spuścić to w kiblu, jak na prawdziwe gówno przystało. Jakaś bieda-stymulacja, po której dwa dni czułem się jak zatruty. Wziąłem w sobotę rano ok 150-200 mg (sniff), a dopiero dzisiaj czuję się jako tak0 normalnie.
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2016 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Wydzielono; dodano strukturę i nazwę systematyczną
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1854 / 215 / 37
Za dużo przyjebałeś na raz. Dawka 70-90mg wydaje się rozsądniejsza.
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 1151 / 230 / 7
W dawce 50mg rozleniwiacz. dobre żeby się poprzytulać, nie zapłaciłbym za to ale też nie spuściłbym w kiblu.
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 1874 / 96 / 127
cholerne gowno, nie warte ani grosza.
wolna molekula
#mops
  • 117 / 18 / 0
Podobno analog (w cudzysłowie, bo chemicznie ma wiecęcej wspólnego z metą niż z MDAI) MDAI, a jako ze u chińczyków to cudo jest zbanowane (MDAI tj.) i chuj wie gdzie to dostać to kusi mnie żeby tego całego NM-jp2137 spróbować. Ale niezbyt gustuje w brudnych RC, wiec jakby ktoś polecił jakiś quality towar to byłbym wdzięczny.

Pozdrawiam cieplutko.
  • 1893 / 181 / 0
Jeżeli już MUSISZ tego spróbować to zajrzyj na 461 stronę "gdzie kupić", nie wiem czy jest to "quality stuff", brałem od nich inne rzeczy i jakość mnie zadowalała. Tak czy inaczej ja się na to nie skuszę, niemal w każdym raporcie czytam że ta substancja to lipa.
ODPOWIEDZ
Newsy
Okultystyczne rytuały czy "zabawa" pod wpływem medycznej marihuany? Co wydarzyło się na Górze Cment

"Wszystko wskazuje na to, że ktoś uczynił sobie z cmentarza miejsce zabawy. Jak niebezpiecznej? Nie wiadomo. Być może pod wpływem leczniczej marihuany, której sprzedaż prowadzona jest tylko na receptę. Opakowanie po takim leku, leżało wśród świec, lampek, kartek z dziwnymi, niemożliwymi do odczytania tekstami, ale też monetami, drewnianymi figurkami i chustami."

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.