Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 397 / 32 / 7
Jeśli chodzi o ' pomoc przy psychozach ' - jest dobrze dopóki potrafimy zachować świadomość tego, że to jest tylko wymysł naszego umysłu.
Pamiętam, jak pierwszy raz o tym zapomniałem, straciłęm total kontolę.
Był to jakiś sierpniowy zajebisty poranek godzina około 6 rano czasu UK, słonko dopiero co zaczęło wychylać się znad horyzontu, ja akurat wracam z pracy po 5-6 nieprzespanej nocce, nafurgany jak mały książę pyłem księżycowym, dopóki siedziałem ze znajomym w aucie wszystko było ok. Jednak gdy wysiadlem nosz kurwa ! Pierwsze co - wielki strach wzbudzony przez odkrycie, że mam rozładowane słuchawki i będe musiał znosic te wszystkie dźwięki świata. Szedłęm powoli rozgladajac sie nerwowo i tak samo reagując na każdy szmer. W pewnym momencie, zauważyłem jakąś rogatą postac która przeszła mą drogę. Jeszcze potrafilem sobie wbić do głowy, że to przez brak snu... jednak w momencie, w którym Rogaty zaczął sie wychylać zza kazdego winkla i wyśmiewać ze mnie, a za sobą zacząłem widziec goniące mnie demony i latające po niebie kargulce, a piekny wschod słońca zaczął zmieniać się w krwawe powstanie świata ciemności - zacząłem biec w chuj przed siebie, nie mogłem opanować paniki i tego strachu któy mi wtedy towarzyszył. Wpadłem do chaty zamknąłem sie w swoim pokoju włozylem sluchawki z muzyka na uszy i... pokreslilem kreski ;/ . Co nasiliło wszystko bo jeszcze bardziej zacząłem sobie wkręcać... ciąg dalszy może nastąpi.
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
I kolejny przypadek, czytałem na tym forum post o tym że nerwy siadają na psychozie przy złym towarzystwie i zbytnim się w nie angażowaniu, nasila ci się psychoza - czy kurwa oni się nie obrazili? czy oni nie robią mnie w chuja? czy nie chcą zrobić mi nic złego? Z im większym skurwielem się zadajesz tym bardziej masz mieć wyjebane, jeżeli wpasowujesz się w ten schemat to odezwij się, z takiego stanu da się powrócić do normalności

Nie cytuj posta znajdującego się nad Tobą.
| 13 |
  • 397 / 32 / 7
Co masz na myśli pisząc normalność? Prawie 9 tygodni temu przerwalem ten pojebany psychotyczny ciąg. wciaz jednak towarzyszą mi lęki, obawy...a głód na fetę z każdym dniem jest coraz większy, powrócił koszmar sprzed 4 lat, tak ten sam identyczny, przez który bałem się zasypiać przez co zacząłem ponownie wciągać fetę. Znów coraz bardziej boję się spać. Czekam na wizytę u psychiatry do którego wysłała mnie moja psycholog terapeutka po tym jak o wszystkim w/w usłyszała.
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 308 / 17 / 0
Ja właśnie ze względów psychotycznych odpuściłem anetę 3 tygodnie temu, tydzien po rozpoczęciu stopki zarzuciłem karton, który skutecznie oczyscił mi głowkę z chęci na fetowe ciągi i póki co się trzymam. Psychozy zniknęły jakbym od zawsze był zdrowym psychicznie gostkiem :)
  • 351 / 8 / 0
a ja z kolei pragne sie pochwalic ze niedawno minelo mi 6 miechow i dopiero od ok. 2 tygodni jestem (prawie) wolny od psychoz i moj maly mozdzek zaczyna pracowac coraz lepiej <hura!> .. i nawet przegrody nosowe wygladaja jakby nie byly nigdy uzywane do niezalecanych przez medycyne czynnosci. a kiedys mialem prawa znacznie powiekszona w stosunku do lewej. i wydawalo mi sie ze to kosc na srodku jest wykrzywiona, lecz okazalo sie to gowno-prawda :) powodzenia, mordeczki
totalny popierdoleniec ze mnie jest generalnie
  • 1817 / 110 / 0
No tak, wszystko fajnie ładnie pięknie, tylko że właśnie sednem psychozy jest to, że nie wiesz i nie możesz sobie pomyśleć że to halucynacje mózgu, tylko traktujesz to jako coś realnego i rzeczywistego na dany moment. Bo za 5 dni to już znowu sobie pomyślisz tak -o kurwa jak ja mogłem nie wiedzieć że to psychoza wtedy była? A no właśnie nie mogłeś bo na tym polega całe sedno psychozy, że gdy ona "jest" myślisz że to jest prawdziwe i realne. Zasmucę was, jeśli już doprowadzisz mózg do stanów psychozy po fecie to masz koniec. Znaczy w takim sensie że jak znowu zaczniesz brać to na mur beton, szybciej lub później (raczej szybciej :D ) znowu jej dostaniesz. Bardzo wtedy spada komfort ćpania, a nawet nie chce się aż czasem ćpać bojąc się halucynacji słuchowych/wzrokowych które były tak realne podczas psychozy, a które znowu szybko się pojawią po kilku głębszych kreskach i nockach. ;) :D
  • 3455 / 1124 / 0
Są jeszcze stany quasi-psychotyczne, kiedy doskonale zdajemy sobie sprawę z tego, że psychotyzujemy (np. głosy w głowie, wrogość otoczenia, elementy paranoi), ale zazwyczaj mieszają się one z czystymi halucynacjami i stan jest równie przykry.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 155 / 37 / 0
IStnieje moze jakis srodek sprzedawany bez recepty ktory jest na tyle silny by spowodowal szybkispadek fazy i usypial? Majac sporo tematu nie spie tyle ze az padam nie swiadomie zwycienczenia wiec jedynym rozwiazaniem jest jakis lek ktory spowoduje ze nawet po zazyciu go na fazie nie bede mial sily otworzyc samarki i zasne jak niemowlak
Uwaga! Użytkownik Amffaa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5379 / 986 / 0
Benzodiazepiny, neuroleptyki
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 519 / 47 / 0
Mi ostatnio nie pomogło 6 klonów i 6 zolpidemów. Cała noc na oriencie. Myślę że neuroleptyki są whuj lepsze do zbicia fazy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.