4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 761 / 13 / 0
A pierwszy przepis wiadomo kto wymyślił? efka, ocet KMnO4. Też polacy? Podobnie jak kompot.
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 113 / 21 / 0
Pierwszy raz z kotem(chociaż w tedy nikt tak tego nie nazywał) miałem do czynienia w 1996/7 roku,kiedy starsi koledzy nauczyli nas walić amfe po kabelkach. Jak niektórzy pamiętają były to czasy dobrej amfy ale też z dostępnością było kiepsko(raz była raz nie). Podczas właśnie takiej posuchy ,przez przypadek zaczepiliśmy znanych nam helupiarzy z innego osiedla a oni mówią że jest coś dobrego jak amfa tylko trzeba dostać dwie butelki leku o nazwie proastmin(jakoś tak) ale że jest na receptę . Wsiedliśmy w samochód i z jakiejś wsi zdobyliśmy lek reszta to nadmaganian ocet itd. Przygotowali nam coś wspaniałego ,oj tego wjazdu to na prawdę nie zapomnę i około 4,5 godzin na prawdę mega speeda. Parę razy jeszcze to waliliśmy lecz obraziliśmy się na kotka kiedy to po nocy walenia kota na rynku pokazała się amfa konkretna i kiedy ja przywaliliśmy po prostu nas nie porobiła. Od tego czasu minęło prawie 20 lat ,wchodzę na neta hyperreal i widzę jakieś Gadki o kocie ,metkatynon itd. I powiem wam że trochę mi się kojażyło ale tak nie za bardzo i odpuściłem temat ,nie mieszkam w Polsce ale niedawno przyleciałem załatwić parę spraw i odezwał się do mnie stary kumpel z dawnych czasow. Zapytałem czy ma może amfe a on że jest tylko dychę trzeba kupić oki powiedziałem . Kupiłem coś jak lepki śnieg ,no i zapach wywoływał jakieś wspomnienia. Nie dało się w nos a z picia to nici więc mówię zobaczę jeszcze jak to jest starą dobra metoda. Za cholerę nie chciało się rozpuścić powstawało białe mleko nawet przez szóstkę nie przechodxiło. No więc pomysł filterek od papierosa i o to moim oczom ukazał się czysty jak woda płyn . Walnełem i co czuję OCET i tak dowiedziałem się iż teraz amfa to sproszkowany kot ,jeszcze strasznie rozpuszczalnikiem pachniał. Zgłębiłem temat i tak od tygodnia siedzę na kocie z acataru ale powiem wam że to nie jest już ten kotek co za starych czasów,praktycznie wjazd mam na jakieś 2 h i praktycznie bez speeda,zna ktoś może sposób na spotęgowanie speeda w tym kotku???
ODPOWIEDZ
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.