Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Po zapoznaniu się z wątłą lekturą kilkunastu postów jestem sceptycznie nastawiony (przynajmniej na razie). Przede wszystkim odstraszają mnie efekty uboczne, jak i bardziej stonowane efekty polewki. Jakbyście ocenili (o ile się da) efekty przy proporcjonalnie równych polewkach (wiem, że BDO leje się trochę więcej) ?
A, właśnie. Przeczytałem gdzieś, że zamarza to w jakiś dziwnych temperaturach. Czym to jest podyktowane ?
[1] https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compou ... Properties
- brakuje pierdolniecia na wejściu jak w gieblu, bardzo tego brakuje
- zejście jest za to też łagodniejsze niż w g
- podobne w działaniu do giebla, tutaj nie ma jakiejś wielkiej różnicy
- nie czułem żadnych większych fizycznych objawów przez nawet 4h po ostatniej polewce, gdzie przy g było to standardowe 1h30
- brzuch bolał mnie z początku, potem przestał być przy końcu znowu trochę zaczął boleć, wiec nie wiem co o tym myśleć, ale na pewno nie był to ból typu jakby Ci ktoś przerzynal jelita tak jak tu pisali niektórzy
- śmierdzące bąki mam aktualnie (2 dzień po zakończeniu cuagu), w samym za to ciągu ich nie było
- nie śmierdzi
- nie smakuje tak obrzydliwie jak g przez co mogłem to nawet wypić z wodą (upragnione przeze mnie shoty w kiblu z kranu gdziekolwiek jestem się spełniły )
- słabo rozpuszcza albo w ogóle wykapalem tym telefon portfel spodnie, itp i nic wielkiego, trochę telefon przetarta obudowa
- latwo zamarza a ty wkurwiony bo chciałeś polać a musisz topić
Chyba tyle.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe