Ja np zaczolem brac srodek MAGNEX + wit B6 jezeli mam byc szczery cos to pomoglo ale nie w takim stopniu jak bym oczekiwal :/ z gory thx za odp
jeszcze tylko dodam, ze najlepsza i najkorzystniejsza cenowo jest Lecytyna Naturkaps firmy Hasco, w dawce 1200mg, wystarczy jedna kapsuła na dobę, tylko trzeba brać codziennie.po jakichś dwóch tygodniach pamięć staje się niezawodna. tylko najpierw trzeba pamiętać, żeby ją codziennie łykać, bo w tym przypadku nie rozwija się uzależnienie, i żaden wewnętrzny głos nie przypomina Ci, że musisz zarzyć kolejną dawkę...
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
i nie powinno byc najgorzej.. ;p
WildMonkey pisze: Kuba ucz się i tyle, to najlepiej usprawnia pracę mózgu, a mi dodatkowo poprawia samopoczucie
2tygodnie bez gibona przynajmniej w moim przypadku pozwala na zapamiętanie już do 6kolejnych cyfr powtarzanego przed chwilą numeru telefonu... A ucząc się więcej w głowie zostawało i leń znikał ;-)
vitaminki i tego typu wynalazki podane wyżej jakos mnie usprawniały, ale głównie w czasie sesji jechalem na kofeinie :-)
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.