Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Zmiany ścierwa
Dobra, bez zmian
102
10%
Chujowa, lecz zawsze taka była
169
17%
Była dobra, ostatnio poziom spadł
388
38%
Była chujowa, ale ostatnio się poprawiła
78
8%
Nie zauważyłem żadnych zmian
42
4%
Jest popierdolona, robi rozpierdol w czaszce, i działa nie jak fryta
230
23%

Liczba głosów: 1009

ODPOWIEDZ
  • 240 / 45 / 0
Kilka lat temu zawineli mi ziomeczka z prochem bardzo sredniej jakosci ale wiekszosc leszkow na miescie chwalila ten towar. Zrobili analize i bylo 15% siarczanu amfetaminy. W tamtym roku natomiast siedzialem chwile w holandii w puszce i bylo tam troche producentow i przemytnikow na skale europejska (wozili po kilka kilkanascie kg przedewszystkim na skandynawie) i troche mnie uswiadomili w temacie. Pasta od producenta wychodzi ok.60 % bo poprostu nie oplaca im sie bardziej oczyszczac- najprostsza metoda produkcji. Natomiast Polacy ktorzy odbierali taki towar od Marokanca sami pucowali sie ze w Polsce robili z 2 kg od 3 do 4kg czyli jakosc u pierwszej osoby w Polsce to 30% - 40%. Choc nie powiem bo zdazalo mi sie dostac w Polsce paste nie odbiegajaca jakoscia od tej w holandii prosto ze stolu.
...a w pokoju ktos kleknal, z polykiem bedzie final...
  • 477 / 54 / 0
Ta pasta w praktyce może ma ~30-40% czystości (od producenta), nawet mniej. Co do rozpierdalania to tak jest nawet u nas, ale przy wysalaniu dorzucają kofeiny drugie tyle co ma wyjść towaru.
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 240 / 45 / 0
pstryklem ci maila z adresem na to twoje konto na riseup-ie
No wlasnie marokancy mowili ze kolesie z polski rozpierdalaja to na miejscu z coffeinum (1:1)i podlewaja alkoholem zeby podobnie wygladalo do orginalu. z woda to by zamarzalo w zamrazarce a tam tak wszyscy trzymaja no i alkohol (spirytus) szybko odparowywuje po wyjeciu z samary tak ze nadaje sie szybko do wciagniecia
  • 477 / 54 / 0
Spirytus wcale tak szybko nie odparowywuje (przekonałem się na mefce %-D ). Chodziło Ci raczej o aceton który fajnie wszystko zlepia w całość.
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 240 / 45 / 0
No wlasnie ze zlewaja to spirytem, tylko ze w niewielkich ilosciach - tak zeby delikatnie nasaczyc coffeine . I to spotkalem sie w z tym w niejednym miejscu- wlasciwie wszystkie marne sebki rotterdam-haga tak robia. szkoda slow.
  • 11 / / 0
amfetamina w dzisiejszych czasach nie ma porównania tej z roku 2000
  • 240 / 45 / 0
A u mnie w miescie pojawil sie dobry skurwysyn. Trzyma jakosc. W koncu odmiana od tych past. Najlepsze ze mialem miesiac odpoczynku od przyspieszaczy. Wypierdolilo mnie tak w kosmos ze az bylem w szoku
  • 361 / 33 / 0
U mnie w mieście, który był nazywanym jednym z 3 trójkątów amfetaminy w Polsce ostatnio biała działa jak ta z dawnych lat jak ta 14lat temu zjazd jest ale bez zniszczenia mózgu normalnie jest dobrze po tylu latach jak dragon Ball wróciła oprócz tego żółta feta (zanieczyszczenia są ale nie ma apapu i szkła bez tego działa)różowa tez działa jak kiedyś, no i jest lód oraz żółta meta. Także może ogólnopolski powrót białej damy na szczyt. :old:
Uwaga! Użytkownik jokerr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 240 / 45 / 0
:-D jest gut
  • 732 / 57 / 0
Generalnie coraz częściej o dobra amfe z racji coraz większego szitu w gamie RC. Bogu dzięki, amfetamino królowo polski, wróć!
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.