Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 14 / / 0
Najwiecej zdecydowanie po fetce, pikulcu, MDMA. Fajeczka za fajeczka az nastepnego dnia idzie sie porzygac.
Najmniej jak mega skucie po łidziku [CAT FACE WITH TEARS OF JOY]
  • 46 / / 0
Najwięcej po jaraniu, zawsze jest szlug na dojebkę.

Najmniej po alkoholu i DXM, czuję wtedy wstręt do fajek.

Po alkoholu wstręt do fajek? Serio? - SRTN
  • 58 / 1 / 0
najwięcej po opiatach

najmniej po mj, DXM
  • 37 / 1 / 0
Po opiatach praktycznie w ogóle nie palę. Nie chce mi się ruszać dupska z łóżka ;)
Ostatnio zmieniony 12 października 2016 przez Ivonne, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 447 / 50 / 0
najmniej pale po 2cb
najwiecej po 3cmc
  • 1882 / 203 / 0
Po DXM chyba nigdy bym nie tknął %-D

No i w sumie po mj, ale to zależy jak grubo jest

Najwięcej po wszelakich stymulantach i Beta-Katonach
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 39 / / 0
Każdy rodzaj podnosi mocno mi chęć zapalenia.
  • 3455 / 1124 / 0
amfetamina - najmniej.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 61 / / 0
Jak jeszcze kurzyłem, to najwięcej schodziło na amfetaminie i pokerowych posiedzeniach, okraszanych wódką.
Najmniej paliłem na kwasach i grzybach.
Uwaga! Użytkownik Bijej nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2116 / 634 / 0
Najwięcej - PST i morfina per se, zdecydowanie, po DHC natomiast ręce do tej pory zawsze miałam zajęte drapaniem się. ;) Z H często nie chciało mi się już nigdzie ruszać, jednak przy każdym mocniejszym opio zdarzyło mi się leżeć, sufitować i bawić się w wypuszczanie ustami kółek z dymu, a na co dzień nie odczuwam potrzeby palenia.

Najmniej - empatogeny, wszelkiego rodzaju spidy.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.