Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Testowany w ciągu na jakiś dziwnych pvp podobnych rzeczach i cmc.
Reasumując, każdy sort który miałem będący tą substancją był godny uwagi, polecenia i naprawdę jest milutki.
Kwestia o której się nie wypowiem to sam zjazd, ciągi, bezsenność i inne rzeczy o których nie wspominałem bo nie mam do przekazania niczego wartościowego na ten temat.
To nie jest petarda, nie pentedron czy ethcat w igłach sprzed wieków, nie, tego nie oczekujcie. To coś innego co warto spróbować samemu. Mnie podchodzi. Może komuś też podejdzie.
https://www.youtube.com/watch?v=4tX3Xh1i0A8
coś dla fanów dobrej muzyki - jeden z najlepszych koncertów ever, MIND BLOWN
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Ma trochę złą sławę, bo:
* nie podskoczy pętkowi
* działa bez fajerwerków, mega eufo wejścia przechodzącego w schizo stim
* pierwsze sorty w pudrze i drobnym białawym krysztale rzeczywiście nie urywały tyłka.
* ma swój charakterystyczny profil działania, który jeśeli wie się jak wykorzystać może stanowić niezłą podstawę pod delikatne wsomaganie pracy na clear mind, poprawę koncentracji do nauki
* w malutkich dawkach i kombo z innymi rc działa nawet długo, ciut eufo, ale przeważa nienachalny cztsty mobilizujący do roboty i myślenia speed.
Jak dla mnie odczynnik godny uwagi.
Jak zwykle kwestia tego co kto oczekuje, ale moim zdaniem ma szeroki potencjał zastosowania.
Mialem raz słaby prawie nie aktywny raz naprawde wyborny od vendora ktory ma w ofercie rozowe kryształy 4mpc ;)
od niego 4mpd działa zajebiscie. cos jak polaczenie hexa z 4cmc lub mała iloscia 3cmc tak bym to porównał
jest speed ale tez duzo serotoniny euforia i chec na sex duza wiec libido up!
dawki 150-200mg sniffem u mnie oczywiscie
polecam
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Konopie i tytoń: niebezpieczne połączenie dla mózgu
Naukowcy z McGill University w Kanadzie odkryli, że używanie zarówno marihuany, jak i tytoniu, prowadzi do wyraźnych zmian w mózgu. Badania wskazują, że osoby korzystające z obu tych substancji częściej doświadczają depresji i lęku. Wyniki badań opublikowano w magazynie „Drug and Alcohol Dependence Reports”.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.