Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2278 / 278 / 3
Tianeptyna ma bardzo niskie powinowactwo do receptorów opioidowych, chociaż fakt faktem, łączenie opio z GBL/GHB/BDO to igranie z losem (depresja układu oddechowego), ale jak rzegłem - tianeptyna i powinowactwo do receptorów opio (receptor mi?) jest tak niskie, że nie ma się czego IMO bać. kI jest pewnie tak niesamowicie małe, że śmiało. ;)
Jak umrzesz, to na moją odpowiedzialność. :D
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 906 / 36 / 0
A jak tutaj wyglądają ciągi w porównaniu z GBL, rozumiem że też tych + - 12 ml dziennie lepiej nie przekraczać bo potem będa sensacje glutaminowo histaminowe i bez benzosów, baklo czy pregabaliny lepiej tego nie tykac?
297 dni czystości (05.01)
  • 3363 / 360 / 0
Po ciagach na GHB latwiej idzie zasnac i sie wyspac. Nie ma przebojow z wahaniami nastrojow - tzn one wciaz sa, ale nie tak ekstremalne jak na GBL. Glutaminian nie szaleje, wiec idzie sie nawet skupic na codziennych obowiazkach. Po odstawieniu nie powoduje az tak wielkiej anhedonii i amotywacji co GBL.
Wady po ciagu GHB: gospodarka elektrolitowa jest rozjebana. Puchniecie, nabieranie wody, chodzenie co kilka minut do kibla... Tyle sodu jest dla czlowieka niezdrowe. Czesto czuje to tez 'w zylach'. Czuje, jak mam nadcisnienie: samopoczucie spada i czuje sie niewygodnie w swoim ciele. GHB jest na tyle subtelne, ale zarazem zajebiste, ze bedziesz chcial przedluzac ciagi, a to sie wiaze z intensyfikacja skutkow ubocznych przy odstawieniu.
Z dwojga zlego oczywiscie, ze lepiej pic GHB.
  • 1794 / 124 / 0
Z jednej strony piszesz, że po GBLu szaleje glutaminian, ale po GHB nie aż tak bardzo - a po chwili, że tyle sodu po GHB rozpierdala elektrolity. To w końcu jak z tym sodem?
I w ogóle, to czemu GHB, jak on pytał o BDO :cheesy:?
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 3363 / 360 / 0
Haha pomylilem tematy widocznie.
Sod to chuj, jebac sod.
  • 2278 / 278 / 3
Protip: jak zaczyna was boleć głowa po nanogąbkach, to bardzo fajnie idzie nadmiar sodu zbić potasem i magnezem (6 tabletek asparaginianu).
  • 954 / 52 / 0
Wypowie się ktoś jeszcze na temat łączenia BDO z alko? Nie liczyłem nigdy ani gbla ani tego do więcej niż 2 piw. Właściwie poza depresja oddechu czemu jest to niewskazane? Po prostu wzrost ryzyka gleby?
  • 2278 / 278 / 3
Powiem Ci tak... Kiedyś mnie dziewczyna zdradziła, nie mogłem zasnąć, poszło 6 mg klonów, 200 baklo, 300 ml wódki i 3 ml giebla. Zasnąć nadal nie zasnąłem. Ale są ludzie, którzy po połączenu 200 ml alkoholu i 2 ml giebla mogliby przestać oddychać.
Ale ja jestem takim ewenementem, że mieli mi robić pełną narkozę w szpitalu i zwyczajnie nie dali rady mnie uśpić. Dobrze, że opio nigdy w życiu nie brałem, bo wtedy byłaby lipa, bo i ból bym czuł. W sumie śmieszna sytuacja. :P

Ad rem...
Nie łączy się substancji działających na GABA-a i GABA-b. Po prostu. ;)
  • 349 / 8 / 0
Jakbyście opisali zejście po tym? Występuje takowe? Mam na myśli 2 polewki wieczorkiem i koniec. Po GBL nie miałem żadnego zejścia nigdy. Giebliłem na sportowo. Ogólnie wszystko co biorę to biorę na sportowo :D BDO to też taki upierdalacz że jak się poleje troszkę za dużo to człowiek się czuje jakby dostał obuchem w łeb i łazi jak najebany i do tego cieszy się jak pojebany? Ogólnie jak wygląda sprawa euforii i przebiegu fazy?
  • 14 / 1 / 0
Witam. Mam pytanie do forumowiczów. Jestem ponad 3 lata po ślubie z moją żoną i od tej pory nasze życie seksualne bardzo się pogorszyło a najbardziej po narodzinach syna ponad 2 lata temu. Czy ten środek sprawdzi się żeby podnieść żonie libido jednorazowo i jak mała dawkę zastosować zależy mi tylko na jej popedzie nie chce jej otumaniac zależy mi na jak najmniejszej dawce która pozostawi ją w normalnym stanie . pozdrawiam
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.