Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3215 / 416 / 0
czytałem posty zgientego w wątkach tematycznych o dysocjantach
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 56 / 0
Zchodzisz na psy, lisie... :sad:
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 12 / / 0
sprzedałem tablet i telefon, ale tablet dobrze poszedł
telefon przypadko spotkanym dresom za 20 (z rozjebanym wyśw.)
natomiast tablet mi dobrze poszedł pomimo ochoczej i intensywnej eksploracji przez jakieś 2 lata, nabyłem sobie za niego pakieta :-)
ale ogólnie komis aby się naćpać to największa porażka, jaką odnotowałem.
bez dramatów
Uwaga! Użytkownik lubiewiadro jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / 47 / 0
Ja nie mając dostępu do żadnych dragów odurzałem się własnoręcznie zrobionym jenkemem. ..
  • 124 / 47 / 0
28 grudnia 2016maszwatpliwosci pisze:
Ja połknęłam 15 antydepresantów na raz i 2 wciągnelam przez nos. Koszmar czułam się jakbym miała umierać, męczyłam się 10 godzin. Nigdy więcej ale byłam zdesperowana i się nie kontrolowałam co już swiadczy o samym nałogu.
Ale bullshit...
  • 5801 / 1192 / 43
Opalanie lufki po maczy na SORze.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 98 / 13 / 0
11 lutego 2017Doktor_Koziełło pisze:
Ja nie mając dostępu do żadnych dragów odurzałem się własnoręcznie zrobionym jenkemem. ..
Czekam na TR %-D .

Kradłem i kłamałem, najgorzej; gorzej się nie da, bo zahaczasz mocno o własną godność.
skurwysyny, robione chujem z plasteliny
  • 583 / 75 / 0
Malwersacje finansowe, wyłudzenia VAT-u (kurwa, drugi Pruszków, pany!), opóźnienia własnych koncertów, bo fajnie się leżało po starym mefie w klubowych kiblach, w towarzystwie pisku w uszach i cudownych omamów.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 9 / / 0
Kradzieże i kłamstwa, czyli utrata zaufania najbliższych na rzecz grzania. Chujnia
  • 61 / / 0
Bardzo namolnie prosiłem dilera o towar na zeszyt. Jebnąłem też kiedyś stówę bratu. Była to chyba 4 klasa liceum. Dostałem słusznie za to po ryju i oddałem w ciągu kilku dni.
Uwaga! Użytkownik Bijej nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.