telefon przypadko spotkanym dresom za 20 (z rozjebanym wyśw.)
natomiast tablet mi dobrze poszedł pomimo ochoczej i intensywnej eksploracji przez jakieś 2 lata, nabyłem sobie za niego pakieta :-)
ale ogólnie komis aby się naćpać to największa porażka, jaką odnotowałem.
bez dramatów
28 grudnia 2016maszwatpliwosci pisze: Ja połknęłam 15 antydepresantów na raz i 2 wciągnelam przez nos. Koszmar czułam się jakbym miała umierać, męczyłam się 10 godzin. Nigdy więcej ale byłam zdesperowana i się nie kontrolowałam co już swiadczy o samym nałogu.
11 lutego 2017Doktor_Koziełło pisze: Ja nie mając dostępu do żadnych dragów odurzałem się własnoręcznie zrobionym jenkemem. ..
Kradłem i kłamałem, najgorzej; gorzej się nie da, bo zahaczasz mocno o własną godność.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.