I have my freedom but I don't have much time
16 września 2016Veramid pisze: W SOR w Krakowie, jak pielęgniarka dowiedziała się, że jestem lekomanem(wtedy tylko od benzosów 8-10mg klona/dzień) i rozmawiała ze swoimi koleżankami praktycznie naprzeciwko mnie- powiedziała ''tu trzeba bata a nie lekarza'' a po chwili ''weźcie tą mumię z widoku''- no podziw dla tej (kobiety?. Wiem, że samorozwój jest dla Ciebie ważniejszy, niż rąbanie drwa, ale widać to jeszcze stara szkoła. Dać ćpunowi robotę, to doceni chwilę odpoczynku i zobaczy jak wygląda praca zarobkowa. Dzisiaj byłem, po raz piąty w Poradni Leczenia Uzależnień i znowu muszę czekać tydzień-tym razem już na grupę. Żeby to ''osiągnąć'' musiałem spotkać się trzy razy z koordynatorką tej Poradni, raz z lekarzem psychiatrą i dzisiaj z panią prowadzącą spotkania. Powiedziała mi, że zobaczymy jak nam się będzie współpracowało, z tym, że ona widziałaby mnie bardziej w zamkniętym ośrodku na ul. Babińskiego w Krakowie. Powód to zaburzenia adaptacyjne, fobia społeczna, n.n. Na Babińskiego jest się zamkniętym przez 8 tyg. Kurwa dwa miesiące!!! Za to lepsze to od ich leczenia- poziom podstawowy w moim mieście to dwa miesiące. Zaawansowanym jest się po ukończeniu i kontynuowaniu terapii trwającej kolejne 10 miesięcy. Chodzi mi tylko o kwit z poradni dla sądu. Jak myślicie/może wiecie, czy te dwa miesiące na Babińskiego w Krakowie wystarczą sądowi??? Dzięki za wszelkie pomocne info.
Ponadto mam pytanie o Toruń, Tramwajowa 2/4, był ktoś i coś skrobnie?
dobra obstawa lekowa, warunki
i ogólnieOK
Ew. poledcam po raz drugi Nowy Dworek, tylko przez tel nie mów o Pd, dopiero jak Cię przyjmą, bo wtedy termin będziesz miała o wiele szybciej. Tylko nie miej źrenic jak 5 złotych.
Wszystko wesoło jest jak obiad u teściów
I jak dostajesz wpierdol kopią od razu w sześciu.."
Comfortably Numb
wawi112 vol2.
10 lutego 2017Wawi112 pisze:
Tylko nie miej źrenic jak 5 złotych.
Zresztą nie wybieram się, pytam orientacyjnie i przyszłościową odnosząc się do wiedzy Szanownego Psychiatry ze Stoczniowców (z tego co się orientuję również z Wielickiej; internet), który jednak nie wiedział, czym jest DMT, więc wolę zadać pytanie tutaj. :-)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.