Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Póki co jestem 5 dni po odstawieniu i mogę mieć wymęczony orgazm raz dziennie. Impotencja nadal się utrzymuje choć odpowiedni bodziec może by pomógł.
Co więcej wystarczył tydzień na czysto i 300mg znów mnie ładnie posmyrało.
W robocie nie wiedziałem do czego ręce włożyć i japa mi się nie zamykała. Póki tolerancja nie wzrasta to lek jest zajebisty. Zaryzykuję stwierdzeniem ze likwiduje lęki skuteczniej niż benzo i nie zataczasz się jak zwłoki. Stajesz się aktywny, nie ma problemów z pamięcią.
Btw. wiesiołek zbija ciśnienie i cholesterol. LECZNICZNA MARIHUNAE
03 lutego 2017Magdalenka123 pisze: Wychodzę z ciągu gieblowego. Nie wiem jakie dawki sa najlepsze. MamPregabalin 150mg. Jak dawkowac?
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany
Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.