IMO nie ma sensu SSRI. Idź do innego lekarza i dodaj jeszcze, że odkąd nie pijesz miewasz drżenie rąk, które znacząco utrudniają Ci codzienne czynności i pracę.
Dodam że mam depresje połączona z nerwica, natrectwami i fobia spoleczna od bardzo dawna ( około 12 lat, niezła kombinacja co ???), ale nie chcę tego próbować leczyć farmakologicznie więcej ( to postanowione ). Mam 2 miesięczne około leczenie właśnie wenlafaksyna i jakieś 2 letnie mirtazapina, ale dużego postępu nie zanotowałem.
To pytanie jest głównie z powodu przedwczesnego wytrysku... nie krytykować tylko odpowiedzieć proszę. I jeżeli jest tu jakiś farmaceuta lub lekarz to dać mi znaka o tym. Wtedy bardziej pewniejsze źródło będzie to dla mnie.
Pozdro
wkurwionygnoj pisze:Lekarzem, ani farmaceutą nie jestem, ale zdaje się że SSRI wymagają ciągłego podawania leku ( mówi się bez przerwy o 2-3 tygodniach ) aby nagromadziło się dużo serotoniny w pezestrzeni międzysynaptycznej.
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
edytowano na prośbę autora - Reisende
bacznie obserwuje...
Zacznij tylko fikać, :diabolic:
to Ci w ryj przypierwiastkuje
Sprawdz co mu pomoze.
Leki uspokajace i i nasenne i ich wykorzystanie u zwierzat.
Tylko mi nie szczuc lekarza burkiem %-)
praca w zalaczniku
Sinistral pisze:Downregulacja to jest odwrazliwienie, upregulacja to uwrazliwienie czyli zmniejszenie tolerancji
edytowano na prośbę autora - Reisende
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.