Zgienty pisze:.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
jak problemy z policja coz... i gay i on odzyskaja tak samo dostep do forum.
Coś a la bluelight shrine powiadasz? Chyba sobie kpisz. Tu jest Polska. Tu jest hyperreal. Bez plucia nie ma życia.
@duce
Źle przeczytałem i już się prawie zmartwiłem, że abstynencja go dopadła. Całe szczęście, że tylko źle przeczytałem.
@random
Ja bym od razu całe forum zbanował.
Raz sie dalemn zrobic w bambuko.
Lotnicy szybujący między planetami zawsze znajdą miejsce w mojej osobistej Hall of Fame, zatem cześć i chwała!
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Nie wiem co sie dzieje, ale teraz pelno ludzi w okol mnie umiera, wiekszosc no name'y (jak i ja, bo juz dawno sie tu nieudzialam) dla Was, ale nie tylko. Wczoraj np. kolezanka poronila (nie w temacie). Rano budze sie, a tu kolejny szok. Nie bede rzucal nickami.. bo i po co zebyscie opluli ludzi, ktorzy nie maja szans nawet odpowiedziec. Wykonczyla ich choroba, bo to jest choroba, a nie ulotne stany.
Drag tez piszesz, ze kiedys Cie to ruszalo. Moze, nie przez przyzwyczajenie i ilosc zgonow Cie juz, to nie rusza. Dla mnie to poprostu zanik uczuc wyzszych.
Im starszy stazem cpun, tym mniej ma w sobie czlowieczenstwa, co widac w tym watku
And life ain't worth a dime
Get a girl with far away eyes
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.