Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 129 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Karlos »
sami mówią, że nagrywają dark pop... o kim mowa? Oczywiście niepowtarzalne Gorillaz ;-) Album Gorillaz ;-)
Jest taki... wypośrodkowany ;-) Album G-Sides wydaje mi sie za stary, z kolei Demon days ma takie brzmienia, że lepsza do nich byłaby marycha. Album Gorillaz najbardziej tripuje(choć w zasadzie para kawałków z innych płyt również może dać więcej niż tylko radę ;-)
Możnaby jeszcze dorzuić parę kawałków z albumu Hello Nasty, ale jaki to zespól to już sobie poszukajcie.
Uwaga! Użytkownik Karlos nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ren »
soundtrack Władcy Pierścieni mi ostatnio przypasował. a i jeszcze piosenka "Fly me to the moon" remake z Neon Genesis Evangelion oraz Untoten - Vampire Book
Uwaga! Użytkownik Ren nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 617 / 5 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
blind ghost pisze:
liquidowe drum'n'bassy. moznaby rzec nawet tak miekkie, ze zaiste pedalskie :P
Też lubie na deksowej fazie Liquid, poza tym u mnie zazwyczaj leci elektronika np.Vitalic, Daft Punk, jakiś ElectroClash się nawinie nieraz.
:kawa: & :skret: o n l y
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
http://www.speedyshare.com/860678451.html

to jest kawalek pink floyd o bardzo dlugim tytule, ktory na wczorajszej fazie bardzo mocno mnie powykrzywial (ale w sumie pozytywnie) polecam do posluchania (nawet na trzezwo)
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DjRaven »
Wczoraj testowalem Enye, zajebiscie sie wkreca na bombie, jej glos sie poprostu rozplywa po calym ciele ; )
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: poczwara »
Wypaliłam sobie własną składankę zaytyułowaną "Ćpuńskie melodie" :-D a na niej przede wszystkim "Lux Aeterna" z Requiem dla snu - polecam, genialne! Poza tym Alice in chains, rockowe ballady w stylu "Stairway to heaven", Doorsi, stare kawałki Wilków i Gawlińskiego jak np. "Moja Baby" - czyli wszystko, co pisali ludzie będący na haju :-D Zdecydowanie odradzam wszelkie napierdalanki na perkusji - może zmiażdżyć łeb.
"...Down in a hole, losin' my soul
Down in a hole, losin' control
I'd like to fly
But my wings have been so denied ..."
  • 49 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ren »
Floydów mam obcykanych na fazie i w realu. to mój ukochany zespół. ostatnio poszło Untoten i soundtrack z Lord... no ja nie mogę-walki z nazgulami ciąg dalszy. ale króciótko tym razem, bo miałam ważniejsze rzeczy do zrobienia typu przedzieranie się przez las tropikalny oraz czołganie na balkon ;)
Uwaga! Użytkownik Ren nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
DjRaven widze że znasz się na rzeczy :) Enya jest wspaniała! Raz przesłuchałem 10 jej albumów, nawet nie zauważyłem kiedy mi się trip skończył ;)

Z dnb najlepsze odmiany do tripowania to te wylajtowane, czyli: atmospheric/atmospheric jungle/liquid/liquid jungle/chill-out. Z resztą kto koneser ten wie co dobre :)

Wypróbujcie jakis ostry hardcore'owy metal - to jest jazda :D

EDIT:
http://j2k5.wrzuta.pl/audio/cJCFXBVxqY/ ... soundtrack
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2007 przez pilleater, łącznie zmieniany 1 raz.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 617 / 5 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
SoundGarden - Black Hole Sun
Mnie akurat ten kawałek na deksie bardzo się wpasowywał gdy sobie spacerowałem po osiedlu oglądając ludzi i zastanawiając się kim oni są etc.Na przykład schizujące stare babcie wykopujące krzaczki pod blokiem :o)
:kawa: & :skret: o n l y
ODPOWIEDZ
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.