- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Powód: Przeniesiono.
Pytanie jak i czy warto zrobić bombke. Zaznaczam że nigdy tego nie robiłem, więc instrukcja potrzebna
Nie znam się jednak na tyle, by być w tej kwestii mentorem. Btw to nie wiem jak można doprowadzić swój nos do takiego stanu, o to trzeba dbać. Szczerze powiedziawszy nie wyobrażam sobie braku możliwości sniffania, gdyż ten sposób przyjmowania substancji daje mi wiele radości.
zjadlem przez dzisiejszy dzien okol o5 g ich
moge sobie zrobic bombke z hexenem? bo cos mnie na spanie bierze, a do roboty musze isc.
Nieprzespana noc+hexen=paranoja,spięte mięśnie,skurcze
Ogólnie to chujowa faza
Bombke możesz spróbować,ale podobno słabiej niż sniff robi
:yay:
- z rańca z jakieś 300mg trampka, a potem
- hex (tak jest napisane na woreczku samplowym, nie hex-en) i do tego 4cmc i być może trochę 4f-mph - to wszystko w jednej pompce.
Tu mam pytanie: czy to rozpuszczać na zimno, czy na gorąco?
Rozpuszczę w dużej ilości wody, co by nie przedawkować, ewentualnie potem jeszcze dorzucać.
Trochę się boję wysokiego ciśnienia, ale mam flubromazepam rozpuszczony w glikolu. No i będą browary, a także MJ na dobranoc.
Domyślam się, że flubro + te ketony w jednej pompce to bezsens?(trochę się boję wysokiego ciśnienia i pulsu)
Czy po całej zabawie nie mogę dojebać trampka przypadkiem?
Dzięki za odpowiedzi, dam karmę.
AiPHP
Hexen
3cmc
Które najlepiej zmiksować?
I jak? Proszę o.sugestie.
Ilosci.to juz sam będę odmierzal; )
Dzieki
21 grudnia 2016Yoogi pisze: Z czym polecacie zmieszac hexa?
Opowiem Wam ciekawą historię związaną z miksowaniem BK. Jest trochę przydługawa, ale może kogoś zainteresuje lub ktoś będzie mógł wyjaśnić skąd takie objawy.
Impreza, kilka osób, niewielka ilość alko. Mieliśmy 3-CMC jako "główną atrakcję wieczoru", do tego ktoś przyniósł jakiś Mexedron żółty kryształ, który podobno w ogóle nie działa i ja miałam super żrące 4-cec, które miało być 4-CMC, lecz niestety... jako, że nie widzieliśmy zastosowania dla naszych "dodatkowych substancji" i po prostu chcieliśmy się ich pozbyć, ktoś wpadł na mądry pomysł aby wszystko wymieszać. "Skoro one i tak nie działają to co nam szkodzi, może lekko podbiją działanie cmc". Liczyliśmy na serotoninowe działanie Mex i rzekome reklamowane "super euforyczne" działanie cec, oczywiście przez nikogo z nas nie uświadczone, a jedyne opinie o tych związkach jakie czytaliśmy to to, ze po prostu nie działają. Podeszliśmy wiec do tego na zasadzie "jak zadziała chociażby w 10% tak jak powinno to będzie dobrze, jeśli w ogóle to trudno, i tak chcemy się pozbyć materiału".
Zrobiliśmy więc wielką górę prochu Mex-Cmc-Cec, wymieszanego mniej więcej w takim stosunku: 3:2:1
Pierwsza próba Ok, Mex nie jest żrący wiec jego dodatek uprzyjemnił nawet aplikację, porcje nieco większe niż normalne samego 3-CMC solo. druga dorzutka, wniosek: chyba rzeczywiście nie działa, czujemy się tak jak po CMC solo: delikatny Speed, poprawa samopoczucia, bardzo fajnie się rozmawia z ludźmi, muzyka miło wchodzi itp.
W tak przyjaznej atmosferze spędziliśmy kilka godzin dorzucając jeszcze mini porcje z 2-3 razy i około 1,5-2h od ostatniej dorzutki rozeszliśmy się do domów, nie czując już praktycznie nic z naszego amatorskiego mixu.
Wchodzę do domu i pierwsze pytanie: czemu wyglądasz jakbyś się nażarła MDMA garściami? Czułam się super trzeźwo, clear-Head i w ogóle, wiec tylko się roześmiałam i pomyślałam "No chciałabym", następnie udałam się do łóżka spać. I tam się dopiero zaczęło! Biorę telefon - skakanie ekranu (nie całego obrazu a jedynie ekranu telefonu, jak w jakimś starym telewizorze ze słabym zasięgiem anteny :huh: ). Patrzę na ścianę, która jest biała - widzę jakieś wzorki, jakby była na niej tapeta przypominająca ceglany mur. Myślę sobie hmmm ciekawie! Idę do toalety i słyszę, jakby zza ściany - jakiegoś komentatora sportowego z zapałem relacjonującego jakiś mecz/wyścig/itp. Wracam do sypialni - znowu "tapeta" na ścianie, wzorki powoli się przesuwają. Poszłam znowu do toalety i tym razem z kolei słyszę czyjaś rozmowę telefoniczna, próbowałam się nawet wsłuchać i wyłapywać słowa z rozmowy :-D
W końcu poszłam spać po gapieniu się jeszcze jakiś czas w moja "interaktywną tapetę". Obudziłam się bez kaca / zjazdu / schiz / paranoi / zwały itp. Bardzo dziwny i zarazem ciekawy trip, którego raczej po takich substancjach się nie spodziewa :cheesy:
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/7/7be4aa44-20c8-499d-b97d-1bf945a75458/mcdonalds.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20251013%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20251013T233401Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=5ccec25e7a21edc7afbd918b65e30509cc6af3e0a1982d6a7c580fdb431557a7)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zdzojntempolak.png)
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/uecocaine.jpg)
UE alarmuje: coraz więcej Europejczyków zażywa kokainę i inne ciężkie narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cbd_0.jpg)
Legalne, ale traktowane jak podejrzane. Nowy biznes tonie w absurdach przepisów i kontroli
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/sad_okregowy_w_legnicy.jpg)
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości
Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/kambo.jpg)
Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana
Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mefedron-zastepuje-ziolo-.jpg)
Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat
Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.