Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 571 / 28 / 0
350mg 4CMC plus 100mg BkEPDP w kapsułce zmiksowame i oralem na pusty żołądek, jest pięknie roztapiam się delektuję się stimach, ale kapa!
Ostatnio zmieniony 12 marca 2017 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Przeniesiono.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 40 / 2 / 0
Nie mam już przeloty w nosie. Od piatku koka na zmianę zz B/K.
Pytanie jak i czy warto zrobić bombke. Zaznaczam że nigdy tego nie robiłem, więc instrukcja potrzebna
  • 1141 / 117 / 0
Z tego co napisał mi chyba Serotoninowy wywnioskowałem, że lepiej jest wsypać daną dawkę b-k do szklanki z sokiem, dokładnie wymieszac i wypić.

Nie znam się jednak na tyle, by być w tej kwestii mentorem. Btw to nie wiem jak można doprowadzić swój nos do takiego stanu, o to trzeba dbać. Szczerze powiedziawszy nie wyobrażam sobie braku możliwości sniffania, gdyż ten sposób przyjmowania substancji daje mi wiele radości.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 268 / 9 / 3
dzisiaj zarzucone ma oko 150 3fa/bk-ebdp potrm oralnie 200 tego samego po rowno i zjazd zyci pod wzglwdem zaburzonego odechu kołatania serca i drgajace lapy. bez wiekszych schiz ale to jak reaguje cialo to masakra
  • 447 / 50 / 0
4 mec 4cmc i 3mmc

zjadlem przez dzisiejszy dzien okol o5 g ich

moge sobie zrobic bombke z hexenem? bo cos mnie na spanie bierze, a do roboty musze isc.
  • 623 / 22 / 0
Nie radze dlatego,że będziesz miał gorzej
Nieprzespana noc+hexen=paranoja,spięte mięśnie,skurcze
Ogólnie to chujowa faza
Bombke możesz spróbować,ale podobno słabiej niż sniff robi
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 24 / 1 / 0
Z czym polecacie zmieszac hexa?
  • 1179 / 124 / 0
Planuję takie coś na okolice sylwestra:
- z rańca z jakieś 300mg trampka, a potem
- hex (tak jest napisane na woreczku samplowym, nie hex-en) i do tego 4cmc i być może trochę 4f-mph - to wszystko w jednej pompce.
Tu mam pytanie: czy to rozpuszczać na zimno, czy na gorąco?

Rozpuszczę w dużej ilości wody, co by nie przedawkować, ewentualnie potem jeszcze dorzucać.

Trochę się boję wysokiego ciśnienia, ale mam flubromazepam rozpuszczony w glikolu. No i będą browary, a także MJ na dobranoc.

Domyślam się, że flubro + te ketony w jednej pompce to bezsens?
(trochę się boję wysokiego ciśnienia i pulsu)

Czy po całej zabawie nie mogę dojebać trampka przypadkiem?

Dzięki za odpowiedzi, dam karmę.
  • 488 / 60 / 0
Mam
AiPHP
Hexen
3cmc

Które najlepiej zmiksować?
I jak? Proszę o.sugestie.
Ilosci.to juz sam będę odmierzal; )

Dzieki
  • 216 / 3 / 0
21 grudnia 2016Yoogi pisze:
Z czym polecacie zmieszac hexa?
Jedynie z benzo! Nawet z alk wywali Ci puls i ciśnienie, a co dopiero z Bk, będzie bardzo nieprzyjemnie.

Opowiem Wam ciekawą historię związaną z miksowaniem BK. Jest trochę przydługawa, ale może kogoś zainteresuje lub ktoś będzie mógł wyjaśnić skąd takie objawy.

Impreza, kilka osób, niewielka ilość alko. Mieliśmy 3-CMC jako "główną atrakcję wieczoru", do tego ktoś przyniósł jakiś Mexedron żółty kryształ, który podobno w ogóle nie działa i ja miałam super żrące 4-cec, które miało być 4-CMC, lecz niestety... jako, że nie widzieliśmy zastosowania dla naszych "dodatkowych substancji" i po prostu chcieliśmy się ich pozbyć, ktoś wpadł na mądry pomysł aby wszystko wymieszać. "Skoro one i tak nie działają to co nam szkodzi, może lekko podbiją działanie cmc". Liczyliśmy na serotoninowe działanie Mex i rzekome reklamowane "super euforyczne" działanie cec, oczywiście przez nikogo z nas nie uświadczone, a jedyne opinie o tych związkach jakie czytaliśmy to to, ze po prostu nie działają. Podeszliśmy wiec do tego na zasadzie "jak zadziała chociażby w 10% tak jak powinno to będzie dobrze, jeśli w ogóle to trudno, i tak chcemy się pozbyć materiału".

Zrobiliśmy więc wielką górę prochu Mex-Cmc-Cec, wymieszanego mniej więcej w takim stosunku: 3:2:1

Pierwsza próba Ok, Mex nie jest żrący wiec jego dodatek uprzyjemnił nawet aplikację, porcje nieco większe niż normalne samego 3-CMC solo. druga dorzutka, wniosek: chyba rzeczywiście nie działa, czujemy się tak jak po CMC solo: delikatny Speed, poprawa samopoczucia, bardzo fajnie się rozmawia z ludźmi, muzyka miło wchodzi itp.
W tak przyjaznej atmosferze spędziliśmy kilka godzin dorzucając jeszcze mini porcje z 2-3 razy i około 1,5-2h od ostatniej dorzutki rozeszliśmy się do domów, nie czując już praktycznie nic z naszego amatorskiego mixu.

Wchodzę do domu i pierwsze pytanie: czemu wyglądasz jakbyś się nażarła MDMA garściami? Czułam się super trzeźwo, clear-Head i w ogóle, wiec tylko się roześmiałam i pomyślałam "No chciałabym", następnie udałam się do łóżka spać. I tam się dopiero zaczęło! Biorę telefon - skakanie ekranu (nie całego obrazu a jedynie ekranu telefonu, jak w jakimś starym telewizorze ze słabym zasięgiem anteny :huh: ). Patrzę na ścianę, która jest biała - widzę jakieś wzorki, jakby była na niej tapeta przypominająca ceglany mur. Myślę sobie hmmm ciekawie! Idę do toalety i słyszę, jakby zza ściany - jakiegoś komentatora sportowego z zapałem relacjonującego jakiś mecz/wyścig/itp. Wracam do sypialni - znowu "tapeta" na ścianie, wzorki powoli się przesuwają. Poszłam znowu do toalety i tym razem z kolei słyszę czyjaś rozmowę telefoniczna, próbowałam się nawet wsłuchać i wyłapywać słowa z rozmowy :-D

W końcu poszłam spać po gapieniu się jeszcze jakiś czas w moja "interaktywną tapetę". Obudziłam się bez kaca / zjazdu / schiz / paranoi / zwały itp. Bardzo dziwny i zarazem ciekawy trip, którego raczej po takich substancjach się nie spodziewa :cheesy:
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.