Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 71 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: djdx »
a ta baeo cos tam ? ki diabeł ?
Uwaga! Użytkownik djdx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 762 / 32 / 0
Nieprzeczytany post autor: Magicien »
baeocystyna to zupełnie inna substancja, może zapewnić lepsze wizuale ewentualnie.
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Nie wiem czy to wina baeocystyny ale mexicany faktycznie zdają sie być bardziej wizualne niż polskie łysiczki, zawierające mniejsze stężenie owej substancji.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 122 / 2 / 0
lata temu znalazłem gzrybki podobne do łysiczek. Różniły sie tym że były nieco jaśniejsze i nie miały tych charakterystycznych czubeczków. Zbierane były na tej samej łące co łysiczka. Porcja składała się z 30 owych "dziwnych" grzybów i z 35 łysiczek. Wyjeb masakryczny i ogromny bad trip ( za dużo problemów sie nazbierało niestety na dzień tripa).
Uwaga! Użytkownik pan_z_problemem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
...i prosta nóżke.

To pewnie psiaki ;-)
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 66 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Shpongleyes »
rany boskie i znowu ego mi się rozpłyneło po grzybach i nie mogłem trafić do domu, wszystko takie obce było , taka prostota , taki prymitywizm .... zaznaczam ,że zjadłęm 40 grzybków + miesięczna kuracja iMAO (aurorix) , terrror nigdy takiej podróży nie miałem ... ja pierdole .
Obecnie podpisuję się pod każdym postem,który jest wykreowanym absurdem mych myśli...który myśli nie w tej rzeczywistości.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Wydaje mi się po opisie zaszłości, że to było w gruncie rzeczy pozytywne doświadczenie. Było?
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 66 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Shpongleyes »
Kurwik pisze:
Wydaje mi się po opisie zaszłości, że to było w gruncie rzeczy pozytywne doświadczenie. Było?
Było , jak zwykle uświadomiłem sobie ,że ulegam pogoni za pieniędzmi , kreowaniem swojego wizerunku, kontrolowaniem sytuacji ... ale gdy to wszystko zostało zagrożone i nastąpiło to przesycenie i rozpuszczenie ego , organizm zaczął panikować jakby się bronić przed utratą tej całej struktury w której tkwię . Zdumiewające działanie , zdumiewające jest także to jak człowiek chce wszystko kontrolować. Z resztą panika i przerażenie , uczucie " że mi to tak już zostanie " są jakby przestrogą by .... ( wystarczy zrozumieć :) )
Pozdrawiam.
Obecnie podpisuję się pod każdym postem,który jest wykreowanym absurdem mych myśli...który myśli nie w tej rzeczywistości.
  • 12 / / 0
to uwierz
Nieprzeczytany post autor: fetatropa44 »
clomipramine pisze:
Młody LSD pisze:
LWPJ jak ty jesz takie ilości (15-20) to mi Cię naprawde szkoda !!!
A to dlaczego? Na każdego wszystko działa inaczej. Może jest wrażliwszy na tryptaminy niż ty? Ja powiem tylko apropos DXMu. Dla mnie maxymalna dawka to 450 mg a zdarzało mi się mieć po niej sny na jawie. Jak czytam, że ktoś opierdzielił 900 mg i więcej to mi się naprawdę słabo robi. ]
jak ja w tamtym roku z dwoma kumplami robilismy wywar z 600+ cos grzybow i wypilismy to w cala noc ale nigdy tego nie powtorze pierwszy raz blagalam boga zeby mi zeszlo ja sie smialam i plakalam na raz ryj mi sie tak wykrzywial wogole cala sie wykrzywialam wszystkie odczucia jakie moglam odczuc czulam na raz sekunda po sekundzie to bylo pieklo
Słyszę głos tam, gdzie Ty mówisz, że go nie ma
I widzę schody tam, drogę do nieba
I słyszę głosy ludzi, wszyscy mówią i bredzą
I widzę jak patrzą, ja wiem, że oni wiedza
  • 169 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Shi »
Tak to jest jak ktos nie mysli i zazuca 200+ grzybow. Pewnie jak byscie mieli 1000 grzybow to tyle byscie tez wszamali. Ehhh.
Ogien, kurwa, ogien!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).