Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 107 / 1 / 0
mogłyby jeszcze znaleźć się minimalne i maksymalne ceny danego leku.

w sumie powinny tu też się znaleźć leki, w których kodeina jest w bardzo małych, nieopłacalnych ilościach - dla rozeznania i zgodnie z tematem "lista leków zawierających kodeinę".
Uwaga! Użytkownik konserwa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 157 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dr.Evil »
OMG ZA 18 zł 2000 mg kody!!!!!! Skołuje na to recke..... koniec pierdolenia sie z anti i z tym smakiem !! KONIEC
a my płacimy 18 zl za 450 ml w antku i jeszcze paracetamolem sie trujemy!!! ...ZAL
Destination Unknown
  • 329 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Guść »
Dr.Evil pisze:
Skołuje na to recke.....
Ciężko o reckę na to...
Excellence.
  • 326 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: el borro »
Zwłaszcza że to niesławna różowa recepta ;-)
Non illegitimi carborundum.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Wczoraj z ciekawości zamiast Antidolu wyekstrachowałem nurofen plus. Tabletki troszeczkę twardsze od antka, ale rozgniotły się bez problemu. Po zalaniu wodą całość była dużo gęstsza o dziwo dobrze się przesączało prze filter od kawy. Niestety efekty marne, porównywalne do 150 mg z antka :-/ Fusy nabrały rozmiarów dlatego podejrzewam, że duża część kody została przez nie wchłonięta pomimo że przepłukałem je ok 20 mg i też wypiłem. Chujnia, do EZW się nie nadaje, a wciągnąć takie ilości ibuprofenu na pusty żołądek też mi się nie widzi. Nie polecam.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 122 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Winlost »
2. Środki odurzające i psychotropowe oraz inne środki farmaceutyczne oznakowane "Rp.w." w urzędowym wykazie środków farmaceutycznych i materiałów medycznych dopuszczonych do obrotu w kraju lekarz przepisuje na recepcie Mz/Pom-33, (recepta różowa) której wzór określa załącznik nr 3 do rozporządzenia.

NIE DOSTANIECIE RÓŻOWEJ RECEPTY :) TRZA MIEC ZNAJOMKA
" Nie atakuj, ale zaatakowany zakatuj "
  • 160 / 2 / 0
Moze powiecie mi zem glupi . Moze żem nowicjusz . Ale nigdy nie kupilem antidolu . Kupowalem dafalgan codeine sprzedawali bez problemu , ostatnio byla promocja tchiocodin za 4.90 ale teraz znowu powyzej 6 zł :( ale i tak nigdy nie beede brac nic oprocz tchiocodinu robi mnie mocno zawsze wychodzi mi czysta klarowna substancja zwana kodeiną. Nie rozumiem ludzi bioroncych antidol . Zawsze daje Cieplom bardzo wode mam specjalny kielonek . Nie wiem ile wlewam ml ale juz mam obraną miarke na oko . Nie biore mniej niz 450mg kodeiny bo nie warto . Macie racje na pusty brzusio najlepiej jest :) . Zawsze zostaje mi na chusteczce ... i widze to po kieliszku ze praktycznie wszystek tego gówna z tchiocodinu nie przedostaje sie do mojej mikstury :) Wole to niz antidol i paracetamol .. zawszze popijam cieplutkim mleczkiem naczczo i zawsze mija 30 minut i jest miiiło :) . A Co do rozowej recepty mam znajoma pielengniarke ale nie zalaatwi kodeiny mimo wszystko i to jest ból szkoda nic moze kiedys.
[b]!!!!!!!!!!!!!JESTEM DYSOCJAT NIE DYSOCJANT TO RÓŻNICA !!!!!!!!!!! :|[/b]

[]------[][]    
     |_0 _|
        /       
      _/\_
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
jesteś głupi. Nie ma sensu robić ekstrakcji z thiocodinu bo i tak niczego prócz wypełniaczy się nie pozbywasz, więc wychodzi ci chuj a nie czysty roztwór kodeiny. Czysty roztwor to masz po dobrej ekstrakcji z antidolu.

PS:Twoja ortografia jest tak samo elo jak ty.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
[quote="ArkejD"]
jesteś głupi. Nie ma sensu robić ekstrakcji z thiocodinu bo i tak niczego prócz wypełniaczy się nie pozbywasz, więc wychodzi ci chuj a nie czysty roztwór kodeiny. Czysty roztwor to masz po dobrej ekstrakcji z antidolu.

PS]

Pozbywasz się chyba również sulfogwajakolu, chyba że ten również przesiąka.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
no właśnie gdyby on się nie rozpuszczał, to ekstrakcja miałaby sens, takto nie ma, bo tak czy siak, rozpuszcza się razem z kodą w wodzie.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.