Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 758 / 44 / 0
Bez sprawdzenia w labo nie ma opcji ustalenia jaka substancja siedzi w tym krysztale.
Ale tak jak pisałem kryształ źle się dawkuje i każdy cukierek miałby inną moc a to nie jest wskazane, wiec albo trafiasz na pierwsze serie, które mają przynieść rozgłos albo robią to amatorzy małymi seriami chałupniczo albo kryształy są tylko wypełniaczem. RC możesz wykluczyć bo poza 2cb w NL chyba nie występuja wyjebki jak w PL

Ludzie zazwyczaj preferują kryształ bo myślą ze to czystsze, lepsze, mocniejsze etc. kryształ w środku może być zwykłą sodą czy innym szitem i robić tylko marketingiem. reklama dźwignia handlu.

PS: b29 to były koty ale widze ze starej daty jesteś jak je pamietasz : )
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
  • 2876 / 267 / 0
Billy66 pisze:
Hej. W poszukiwaniu mefa natrafiłem na kryształy XTC. Gość chce 230zł za sztukę i twierdzi, że mef przy tym się chowa. Ile normalnie to powinno kosztować? Mam wrażenie, że cena z dupy jest.
typ cie ładnie chce wychujac, 100-150 max
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 853 / 57 / 0
Lalka90 pisze:
Jesli przedawkujesz mdma czujesz sie zajebiscie i wygladasz strasznie na zrobionego czy czujesz sie mega zle i wygladasz mega zle ?
Zależy jak przedawkujesz, mi się udało tylko pierwszy wariant przerabiać ale przy sporym przedawkowaniu należy się liczyć wariantem nr 2+ w gratisie ciężkie kolejne dni.
Tyle że mdma ma spory próg bezpieczeństwa.Z drugiej strony pokolenie wychowane na substancjach które można jebać ile wlezie, może się przeliczyć
  • 291 / 7 / 0
Gbu masz rację jestem starej daty b29 dla mnie też kosy jadłem parę rodzai od białych z niebieskimi kropkami po całe niebieskie nie wiesz może ile tam siedziało MDMA i czy coś jeszcze tam siedziało dobrego i czy one były klepane w pl czy z zza granicy szły bo wtedy jeszcze siedziałem w pl a one były wyjątkowe hehe pozdro. A powiem ci szczerze ze u mnie w nl piguła na krysztale wymiatają euforia plusz miłość w tańcu się zatracasz a ostatnio jadłem pixe jednolitą ladbie zrobiona ale kryształów brak kopala ale zamiast euforii empatii było bardzo dużo energii.
Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2016 przez oskar49, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 2876 / 267 / 0
jak takie wyjątkowe a sie tyle objadles to moze były z MDA :) kiedyś to było możliwe dużo bardziej niż dzis
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 853 / 57 / 0
oskar49...nie trzeba siedzieć w NL:>.Ja akurat preferuje czyste MDMA, na ile ono jest czyste to oczywiście można dyskutować ale nigdy nie spotkałem się z jakimś szajsem. +- 10%, czasami ciężko to określić bo MDMA jest specyficzne.
Klucz do sukcesu nazywa się 'przerwa'. Fizycznie nie da się od tego uzależnić, psychicznie jak najbardziej ale tu jest prosty rachunek.Jak się przegina to potem nie ma różnicy ile się zje. I tak będzie gówno.
  • 1121 / 157 / 0
Są do teraz bynajmniej za granicą pixy gdzie w jednej pixie znajduje się MDMA i MDA. Dlatego faza nie jest aż taka "pluszowa", tylko bardziej energiczna dzięki właściwością MDA.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 2876 / 267 / 0
ale za to wizuale są niemałe :D
  • 1121 / 157 / 0
Kto jak woli. Dla mnie taka faza to jest petarda! %-D I dłużej trzyma, do też spory plus ;-)
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 2876 / 267 / 0
raz pojechaliśmy z ziomkami na taką typową wixę to każdemu jedna dawka ~100 mg pozwoliła nakurwiać na najwyższych obrotach przez ponad 7h, a i tak każdemu było mało, niestety się skończyło :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.