Wybieram sie w lutym i chcialbym wiedziec czy bedzie szansa przykurzyc cos.
01 lut 2010, 21:13
Sory ze post pod postem ale nie moge juz edytowac pierwszego.
Moze ktos opisze doswiadczenia ogolnie na wyspach kanaryjskich? Jako ze jest to miejsce przesiakniete turystami powinni byc i dilerzy. Nikt nie kupowal trawy na kanarach?
Scalono. a.a.
Miejscowi mowia ze na fuerta jest bardzo duzo trawy ale... nie w miejscowosci w ktorej ja bylem czyli el castillo.
W el castillo mozna kupic czasem w pubie rock cafe gdzie przesiaduja marokance, niestety nie trafilem na takiego sprzedawce ani razu. Tak wiec przez 8 dniowy pobyt nie udalo mi sie zakupic niczego, raz tylko zostalem poczestowany jointem haszowym i byl bardzo mily. Takze nie polecam el castillo na narkotykowe wypady.
kr0pka pisze: Takze nie polecam el castillo na narkotykowe wypady.
polecam stronkę webehigh można bardzo łątwo znaleźć miejsce z trawką;) pomogła mi w pradze;)
kr0pka pisze:Kontynuujemy temat wysp kanaryjskich, tym razem teneryfa. Wszystkie znaki na niebie i ziemi mowia o tym ze trawe i hasz kupie tam bez wiekszych problemow, 2 lata wieksze doswiadczenie niz podczas ostatniego pobytu powinno zaowocowac. Mimo wszystko pytam o doswiadczenia, ktos byl, sprawdzal?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.