Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Siema mam takie pytanie. W poniedziałek miałam operację w znieczuleniu ogólnym (przegroda nosowa i migdalki). Myślicie że jutro mogę już zarzucić jedną pigule? Dodam że będziemy ze znajomymi balowac w domu :-D
  • 370 / 103 / 16
@UP

Daj sobie kilka tygodni na regenerację - twoje ciało potrzebuje czasu aby doszło do względnej równowagi po zabiegu, a pixy w których może być wszyszystko mogą jedynie zaburzyć cały proces samouzdrawiania.

Wiem, że sam podejmiesz decyzję, ale pamiętaj że orgnizm to niesamowite urządzenie - pozwól mu dokączyć ten proces , a będzie ci napewno wdzięczne... :-)
Uwaga! Użytkownik Banzi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / 1 / 0
Wielkie niebieskie instagramy duzo ich na wyspach u nas to chyba rzadkosc.To drzenie calego ciala jak wchodzi bycie muzyką gdy leci trans zamkniecie oczu i pojawijaca sie piekna dziewczyna ktora lezy obok ciebie wiadomo po 3 wchofzi psychodela i poczotkujacy moga miec orany czerep.Znajomy z ktorym to zarlem weteran mowil ze takie byly slynne biale mitchu Traficie brac w ciemno lecz uwazac bo #bombajakskurwesyn
  • 54 / / 0
Miałam dosyć długą przerwę w jedzeniu, ogólnie też mało ostatnio czegokolwiek zarzucam to i wertowanie informacji same z siebie zostało porzucone, więc przychodzę z prostym szybkim pytaniem.
Czy ktoś przemiły byłby w stanie wyjaśnić mi tą dziwną przypadkową zależność jeśli chodzi o wjazd? Sporo osób które znam opisują, że jak im piguły bądź ema wchodzi to na grubo, z kołataniem serducha i tym podobne. Mi zazwyczaj pixy czy inne wynalazki wchodziły gładko, subtelnie z każdą chwilą rozwijało się przyjemnie i mocniej ^_^ Ostatnio jednak na imprezie zjadłam pół piksy potem dorzuciłam i tak mnie zbiło z nóg, że musiałam usiąść a przez pół minuty myślałam że zejdę, potem w przeciągu paru minut wyjebało mnie w taki kosmos, że ho ho (mam na myśli ten kosmos typowy, co czułam zawsze, ale po pewnym czasie a nie cholera tak gwałtownie) i stąd moje pytanko - skąd ta zależność że czasem wchodzi gładko, pięknie, a czasem z buta wjeżdża na beret? Dodam że ta pierwsza weszła równie gładko co zazwyczaj. Powiem szczerze że tego drugiego chciałabym uniknąć, bo trochę mnie to poschizowało, na szczęście znajomi się mną zaopiekowali i po chwili się już ogarnęłam ;)
Uwaga! Użytkownik Rikissa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 581 / 91 / 6
Wytłumaczę w punktach.
1. Różne dawki wjeżdżają inaczej. To raczej oczywiste, ale napiszę: im wyższa dawka tym bardziej gwałtowne ładowanie, w mniejszym stopniu dłuższe. A, że wyżej się wzbijamy to potrafi się zrobić w fali momentalny klif i chuj lecisz w niebo, ciesz się %-D
2. W pixach bywają różne rzeczy. PS 'Różne rzeczy' nie znaczy 'gorsze', 'łatwe do odróżnienia'. To dużo trudniejsze niż się wydaje na podstawie szukania w dopach efektów o których czytało się wcześniej w necie... Jak nie wie się czego szukać łatwo przeoczyć różnice, tym bardziej w wysokich dawkach, na imprezie, po fecie/kwasie itd.

Po jakim czasie zarzucono drugą połówkę?
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 54 / / 0
@rzabanakwasie (ps podoba mi się w choy twój nick, genialny)

1. teoretycznie wg ludzi to ta druga miała mniejszą dawkę, cieszyć się raczej nie cieszę bo nie lubię łapać schiz ani chujowo się czuć, powiem szczerze ze to trochę wywołało we mnie uraz %-D
2. generalnie w duże dawki raczej nie uderzam, bo po pierwsze nie potrzebuję, a po drugie chyba tez nie lubię się porobić jak skurwysyn, szczególnie na imprezach, co innego na chatce albo w naturze wśród dobrych ludzi ^^ W tym masz rację, choć po tej 2 czułam działanie mkowe, no ale dziś powstaje tyle rcków że już chuj wiadomo co i jak
3. Palca małego uciąć nie dam, ale po około 4h
AHA! I w ogóle, najpierw było pół i potem znowu pół, trzeba zaznaczyć że to ta druga połówka mnie tak w diabły porobiła
Uwaga! Użytkownik Rikissa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 581 / 91 / 6
Pixy w których wyraźnie widać śnieżek/kryształki/grudki, nie są jednolite wyglądem, są CHUJOWE. A Twoje pewnie tak wyglądały, co? Wcześniej mi to na myśl nie przyszło, bo się z tym nie spotkałem żeby miało to jakiś efekt*, ale być może źle rozpuszczona/rozmieszana substancja sprawiła, że druga połówka była bardziej kopytna. Wielu ludzi z jakichś powodów uważa, że jak widać w pixie jakieś kryształki to rzekomo indykator występowania w pixie MDMA. Ciekawe kurwa czemu. Bo jak jest kryształ to jest MDMA, a nie ma innych psychoaktywnych kryształów? :moody: Mhm, na pewno. Spotkaliście się z takim gadaniem? Ja ostatnio kilka razy. Na mój rozum jeśli widać w pixach, że substancja jest jakąś szczyptą ma masie tabletkowej zamiast integralną jej częścią świadczy o chujowym rozmieszczeniu kopytliwości w tabletce, a nie mówi NIC o zawartości.

*Ale z drugiej strony nie dzielę pix na połówki raczej, wolę jeść kryształ.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 9 / / 0
  • 54 / / 0
rzabanakwasie pisze:
Pixy w których wyraźnie widać śnieżek/kryształki/grudki, nie są jednolite wyglądem, są CHUJOWE. A Twoje pewnie tak wyglądały, co? Wcześniej mi to na myśl nie przyszło, bo się z tym nie spotkałem żeby miało to jakiś efekt*, ale być może źle rozpuszczona/rozmieszana substancja sprawiła, że druga połówka była bardziej kopytna.

*Ale z drugiej strony nie dzielę pix na połówki raczej, wolę jeść kryształ.
Nie, nie było nic widać raczej. Przynajmniej ta druga, tej pierwszej wyglądem nie pamiętam....(bo ogólnie to były dwie różne, zaznaczmy). Z innej strony to przyszło mi na myśl, że mogło mieć wpływ też to, że zazwyczaj jadłam coś na przerwach od ssri, a tak od pół roku nie jem ssrków, więc to teoretyczne MDMA (sama już kurwa nie wiem, wkurwia mnie to że teraz tyle gówna się tworzy, to jest bardziej szkodliwe dla organizmu niż stare zdelegalizowane używki) "zadziałało w pełni", stąd mój organizm tak zareagował. W sumie... mniejsza z tym, ale czy jest może jakiś sposób by uniknąć tego złego wjazdu? %-D Może bananki, orzechy migdałowe, coś czym najczęściej regenruje sobie serotoninkę na drugi dzień? Czy to zależy od pixy, przypadku? ;-)
rzabanakwasie pisze:
Bo jak jest kryształ to jest MDMA, a nie ma innych psychoaktywnych kryształów? :moody: Mhm, na pewno. Spotkaliście się z takim gadaniem? Ja ostatnio kilka razy.

Ja się spotkałam z tym, że kryształ to w ogóle jakaś nowa, superhiper substancja xD więc jest jeden kryształ i kryształ to kryształ xD :nuts: czy coś takiego ;D
  • 235 / 28 / 0
Któregoś razu w Niemczech na dyskotece gość dał mi pixa, nie pamiętam jak wyglądała piguła, wzorek (już rano nst dnia nie pamiętałem ale nie okrągła tylko z wystającymi ramionami czy nie wiem jak to nazwać, no dziwny kształt ale nie było to koło, kolor taki jakiś ciemno czerwony, bordowy z białymi kropkami po całości, nie był jednolity tylko jakby w kropki :-D), mówił żebym na początek wziął pół i tak zrobiłem a za kilka chwil wziął i jeszcze rozkruszyl i wsypal po pół do szklanek z alko i tez wypiłem. Ja oczy jak 5zl, wszystko zajebiście, trzymało kilka godzin na pewno bo nawet nie wiem kiedy i z 24-1 zrobiła się prawie 6 rano i przez ten czas ruchalem się z dziewczyną. Ale właśnie zapomniałem w ogóle o tym, że zostało mi jeszcze pół i w ogóle rzuciłem je na półkę a koleżanka to wzięła i miała za grubo, szczekoscisk, pierdolila od rzeczy cały czas "co mi się dzieje?" i zaraz znowu spoko i oczy jej się przekrecaly, że robiła az zeza, wyglądała jak by była pierdolnieta :o. alko trochę było, wcześniej wieczorem jakieś winko z koleżanką wypily no i po 2 driny, jakoś tak. Co mogło być w tej pigule?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina