Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
Tej bezmózgi , probował ktoś tego RoA przy kannach ? bom pare min temu sie zastawiał jak to kurwa musi wypierdalac hahah
Galaktyczny Korsarz zaro ma sprobowac , czekam z niecierpliwosciom na to co napisze potem hahah
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1107 / 52 / 0
Kanna nie rozpuszczają się w wodzie wiec sniff jest bez sensu?
Chuj na kaczych łapach
  • 2428 / 90 / 0
ale kurwa tu nie chodzi o sniff tyko o vapo w locie rozgrzanej lufy w sensie ze calosc prochu saplona 1 jednego bucha
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1107 / 52 / 0
To nie widzę tu żadnej innowacji.
Chuj na kaczych łapach
  • 2428 / 90 / 0
No ale mi chodzilo o ciulow co majom tolerki na kanna jak ja na alfy... ewentualnie tumanow majoncych problem z prawidlowym waporyzowaniem... nie wiem kurwa nie znam sie na tych skurwiałych kannach...
  • 75 / 6 / 0
Chodzi o to że proch przelatuje przez rozgrzane szkło częściowo ulegając waporyzacji, a częściowo nie - i tak do nosa?

No, to też jestem ciekaw efektu.
Nie bierz synku słodyczy od nieznajomych.
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.