Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 91 / 0
Tej bezmózgi , probował ktoś tego RoA przy kannach ? bom pare min temu sie zastawiał jak to kurwa musi wypierdalac hahah
Galaktyczny Korsarz zaro ma sprobowac , czekam z niecierpliwosciom na to co napisze potem hahah
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1107 / 52 / 0
Kanna nie rozpuszczają się w wodzie wiec sniff jest bez sensu?
Chuj na kaczych łapach
  • 2428 / 91 / 0
ale kurwa tu nie chodzi o sniff tyko o vapo w locie rozgrzanej lufy w sensie ze calosc prochu saplona 1 jednego bucha
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1107 / 52 / 0
To nie widzę tu żadnej innowacji.
Chuj na kaczych łapach
  • 2428 / 91 / 0
No ale mi chodzilo o ciulow co majom tolerki na kanna jak ja na alfy... ewentualnie tumanow majoncych problem z prawidlowym waporyzowaniem... nie wiem kurwa nie znam sie na tych skurwiałych kannach...
  • 75 / 6 / 0
Chodzi o to że proch przelatuje przez rozgrzane szkło częściowo ulegając waporyzacji, a częściowo nie - i tak do nosa?

No, to też jestem ciekaw efektu.
Nie bierz synku słodyczy od nieznajomych.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?

Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.