Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 619 / 45 / 0
Czy istnieją jakieś imprezowe dragi, po których następnego dnia (albo kilka dni) nie czujemy się jak gówno?
Po LSD nie odczuwa się praktycznie żadnych negatywnych skutków ubocznych, ale raczej nie jest to idealny specyfik do klubu :D
Po MDMA kilka dni przygnębienia, boląca szczęka (i bez gumy do żucia - pogryzione wargi).
Po 4-CMC rozjebany nos + możliwe pojawienie się grypopodobnych objawów.

Jest coś, co można walić w nos co tydzień na imprezie i nie czuć się potem jak zwłoki? :P
  • 506 / 109 / 0
kokaina, dobre 3mmc
  • 640 / 118 / 0
Akurat po 3-MMC był taki jakby pluszowy afterglow przez jakiś czas, ale później i tak dawał o sobie znać uszczuplony zapas serotoniny.

Nie wiem, czy istnieje drag bezzjazdowy, pewnie szukałbym czegoś, co w małym stopniu rusza serotoninę. Może 3-FPH? Tylko to nie wyrywa z kapci. Chociaż jak kiedyś znajome sebiksy przytuliły moją samarę, to mówili, że bardzo fajne, ale przez 2 dni nie mogli zasnąć. :D
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2874 / 298 / 0
Nawet po miesięcznych ciągach epha ipha czy 4f-MPH odstawia to się ot tak po prostu. i nic
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1857 / 67 / 80
Ale co to za balet na etylofenidacie? xD
  • 2874 / 298 / 0
Faktycznie w pierwszym zdaniu jest że chodzi o imprezowe dragi %-D a ja tylko temat przeczytałem :D
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1141 / 116 / 0
Mi się wydaje, że odczucie braku jakichkolwiek uboków, po konkretnym, imprezowym stimie jest niemożliwe :D
Tak czy siak 3MMC (nie w ciągach) nie tyrało tak mocno, jak i 4cmc (oprócz bolącego nosa, ale o to łatwo zadbać)
Polecam metafedron oraz klefedron - po 3cmc zjazd jest cięższy niż po wczesniej wymienionych ketonach, a hexen, alfy, feta imo się nie trzymają koncepcji braku zjazdu :D
Dobrego koksu nie próbowałem więc nie wiem :) Jednak z opowieści wiem, że zjazd występuje - nie wiem jednak w jakim natężeniu xd
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1857 / 67 / 80
Po dobrej jakości kokainie nie masz zjazdu jeżeli mówiąc o zjeździe wymieniasz takie rzeczy jak hexen czy 4cmc. Po koko jestem tylko podkurwiony, i jest takie uczucie że szkoda że już po wszystkim i ma się ochotę poprawić dziambą ale nie tak jak po ketonach. Nie ma doła, zrzutu ani strachu nie wiadomo przed czym.

Zasada działania stimsa jest taka że pożyczasz dobry humor z przyszłości. Przez chwilę czujesz sie lepiej a potem przez dłuższą chwilę czujesz się gorzej i dochodzisz do równowagi. Każdy stymulant tak działa.
Jeżeli tańczysz na imprezie i czujesz sie jak pan świata, możesz być pewny że kolejne kilka dni twój organizm będzie dochodził do siebie i wystąpi znaczne obniżenie nastroju.
  • 581 / 91 / 6
Kokaina z tych co znam jest najmniej zjazdogenna. W sumie dobra, licząc kofeinę byłaby na 2 miejscu. Nie ma zjazdu jak po fecie ani trochę, żadnej pozostałej stymulacji, paranoi też się nie nabawiłem (choć nie waliłem tego dużo, to może dlatego). JEST zmęczenie psychiczne za to. Jak po wszystkim w sumie, od kwasa po naukę na kartkówkę z pszyry. Tylko, że obok tego jest drażliwość. Trudno ją zauważyć z 1 osoby, ale otoczenie złapie ją szybciej ;) Co sprawia, że 'zjazd' u mnie jednak jakiś przebieg miał mniej przyjemny niż powinien. Ale nazywanie tego zjazdem jest jak nazywanie 2 piw co weekend alkoholizmem. To niuanse, a 'wyższość' efektów koksu nad tymi kofeiny już niuansem zdecydowanie nie jest %-D

Meta wydaje mi się być drugim sensownym 'pustym' stymulantem, feta i jakieś 4-FMA przegrywają tak sromotnie jak oślepiony Stephen Hawking z Mamedem Chalidowem na alfie i czele czerwonej armii (no dobra, fenidaty coś walczą). Tylko, że ta 'pusta' stymulacja metska i koksu jest jakaś kompletnie nieuciążliwa i przyjemniejsza, mniej szorstka niż amfetaminowa. Nawet jeśli po koko biegałem jak nakręcony robocik, to robiłem to, BO CHCIAŁEM AKURAT i chuj, a nie stymulacja %-D Ale po mecie JEST zjazd. Sorka, jest ZJAZD...

Także koko brotha, czas zarobić haj$$$
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 3206 / 176 / 0
4-FA, a jak nie stać Cię na dostęp, to miks 2-FA z 3-FA.

A także: MDAI. Tyle, że nie stymuluje.

Najlepiej jednak to brać z głową i mieć plan na zejście. I nie ma zejścia.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...