Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Piracetam poleam
  • 2 / / 0
Piracetam poleam
  • 3523 / 53 / 0
Warto pić dużo wody,elektrolitów.Jeśli ktoś ma zdrowe nerki to wszystko stanie się samo. P.S Dajcie im trochę czasu
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 3 / / 0
Są suplementy wspierające detoksykację organizmu z THC. Do tego bardzo szybko działają. Jak coś to mogę podać namiary na priv:)
Pozdrawiam serdecznie
Uwaga! Użytkownik mafiu jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / 2 / 0
Ponieważ preparatów jest tyle że można by je jeść spokojnie zamiast posiłków, a leciałem łukiem kilka lat. Ja zastosowałem głodówkę później żywe jedzenie i zioła szczególnie na pozbycie się pasożytów i metali ciężkich. Jeśli chodzi o wątrobę dobrze jest się pozbyć kamyczków.
krótki opis można znaleźć tu

http://poradyzdrowotne.blogspot.com/201 ... a.html?m=1

Udało mi się wyjść z depresji i zespołu przewlekłego zmęczenia.
Obecnie walczę z polipem w zatoce. Operacja za rok.... ma ktoś jakieś sposoby ?
  • 3406 / 534 / 0
fladerka pisze:
ja kiedys slyszalamo takiej metodzie, ze wchodzi sie do miski z woda i po jakims czasie woda jest czarna, a my oczyszczeni:) to dziala jakos na zasadzie elektrochemicznych reakcji czy jakos tak...
Tak, jak się do niej zesrasz :D
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 50 / 3 / 0
Twardy2005 pisze:
Obecnie walczę z polipem w zatoce. Operacja za rok.... ma ktoś jakieś sposoby ?
Sterydy donosowe- bezpieczne, a wykazują działanie zmniejszające polipy aż do pełnej inwolucji włącznie.
  • 3406 / 534 / 0
A tak na poważnie to dziwne, że nikt tutaj nie wspomniał o herksach (reakcji Herxheimera) przy swoich preparatach.

Kiedyś przy moich nasilonych objawach olejek z oregano + ekstrakt z grejpfruta, ten mix dawał mi mocne herxy, nie wiedziałem jeszcze o tej reakcji, aż się wystraszyłem i wyrzuciłem te preparaty do kosza. Później dopiero dowiedziałem się że tak ma przebiegać proces oczyszczania syfu w organizmie. Oczywiście mocne herxy nie są polecane (bo nie wstaniesz nawet z łóżka, dlatego lepiej nie wrzucać czegoś np. przed pracą, itp). Najlepiej ustawić sobie takie leciutkie, dawką.

Dlaczego o tym pisze, dlatego że dziś wypiłem pierwszy raz zaparzoną szałwię lekarską i dostałem nawet mocarnego herxa (się zdziwiłem), czułem się jak po mocnym upojeniu wódki lub GBL - teraz dopiero mnie puściło i odżyłem, po herxie oczywiście od razu do łazienki załatwić się (ostatnia droga oczyszczania). No i zdziwienie i polecimy trochę na tej szałwii.

Preparaty po których nie ma herxów, to albo scam albo osobnik jest zdrowy jak ryba.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 2278 / 278 / 3
Niekoniecznie, "herksy", jak to określiłeś, występują przy bardzo mocnej i nagłej ingerencji w zatruty organizm, dlatego detoksykację przeprowadzamy POWOLI. Reakcja Herxheimera przy mocno zatrutym organizmie i tak może wystąpić (ale nie musi).

Niemniej, dobrze, że o tym wspominasz, bo to bardzo często pomijana kwestia. W sumie warto byłoby gdzieś o tym w widocznym miejscu wspomnieć, ale nie czuję się na tyle kompetenty, żeby się w tej kwestii udzielać.
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 70 / 9 / 0
polymerases pisze:
fladerka pisze:
ja kiedys slyszalamo takiej metodzie, ze wchodzi sie do miski z woda i po jakims czasie woda jest czarna, a my oczyszczeni:) to dziala jakos na zasadzie elektrochemicznych reakcji czy jakos tak...
Tak, jak się do niej zesrasz :D
Akurat też mi się to obiło o oczy, z tym że używa się do tego ostrożenia o wdzięcznej nazwie czarcie żebro - ponoć, jak dodać go do kąpieli, to wyciąga z ciała czarne, tłuste plamy :D przyznaję, z chorobliwej ciekawości przetestowałam, ale oprócz czucia się głupio z fusami pływającymi w wannie, efektów nie uzyskałam, acz może za zdrowa na to jestem albo zielsko felerne było :D
Myślisz, że jak nie robisz nic, to nie robisz nic złego?
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Rytuały, narkotyki i przestępstwa seksualne. Są zarzuty dla fałszywego szamana

Mężczyzna z Gryfina (woj. zachodniopomorskie), Dariusz T. przedstawiał się jako uzdrowiciel, radiesteta, bioenergoterapeuta i praktyk kambo. Jego działalność, która miała pomagać osobom zmagającym się z traumami i depresją, okazała się jednak przykrywką dla niebezpiecznych praktyk i przestępstw. 62-latek oskarżony jest o przeprowadzanie "rytuałów" przy użyciu roślin psychoaktywnych i przestępstwa o charakterze seksualnym.