Nozer pisze:Super mocne, browary Jablonowo. Duża butla plastikowa, cena u mnie: 2,20 w spozywczaku. Recenzji nie napiszę, bo go nie piłem, jednak kolega się lubuje :)
Namietnie je kupowałem w lokalnym sklepie, do tego stopnia ze sprzedawcy informowali mnie kiedy będzie promocja na mocne, a bywała często(nie dość, że piwo kosztuje okolo 2zł to jeszcze bywała promocja drugie piwo za 1 grosz
Ostatnio znudził mi się jego specyficzny smak, ale po tym opisie chyba znowu się skuszę na wieczorne Mocne.
A tak poza tym, to jak się ma butelki na kaucje to średnio się moim zdaniem opłaca kupować mocne i niezbyt dobre produkty piwne(no chyba ze ktoś lubi, ja w sunie czasem lubię :-D ) bo cenowo to nawet taniej wyjdzie kupić 4 wojaki, tatry, harnasie czy żubry niż 4 rompery lub sterny w puszce. Nie wiem tylko jak to wyjdzie po policzeniu procentow na blaszke wg. Spejsona.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Mocarny888 pisze:trzeba szybko pić,jeśli pijesz z puszki,bo z każdą minutą jest coraz gorsze.
to dlatego, że temperatura spada i smak staje się bardziej wyrazisty :-)
aktualnie piję Karpackie z butli i mi przyzwoicie wchodzi, jedno szybkie na podkładkę pod bucha.
co nie mniej istotne, zapłaciłem 2,60 zł
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
do sterna musiałem dodać soku, to smakował jak takie chujowe
tanie wino
mocno warzone.
przy pierwszym podejściu niedostatecznie schłodzone oblało egzamin
teraz mnie skusiło na parterze lodóweczki sklepowej
chłodne jak jaja eskimosa, to wzialem, i nawet wchodzi <3
7.2%
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
[ external image ]
ogarnąłem nawet jeden, gdzie 3mają je w lodówce,
chłodzą ten trunek kosztem własnej energii xD
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.