Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 140 / 4 / 0
Ja jadłem to 1 truskawka robiłą konkretnie , zimne poty,zawroty glowy, potem przez godzine siedzialem w miejscu i nie moglem sie ruszać i płynąłem w muzyce...raz zjadle, nawet 3/4 i to samo ;) Płaciłem jakies 10zł za pixe
  • 2877 / 266 / 0
może też zaczęli podrabiać
  • 64 / 1 / 0
Co opinia to inne zdanie... Czyli tak naprawdę niczego się nie dowiedziałem w kwestii czerwonych truskawek, które chodzą w Wawie po 30 zł. a dodam, że jest ich tutaj sporo, bo mam dwa różne źródła, które mają po tej samej cenie i wyglądają identycznie... Także podejrzewam, że sporo osób natknęło się na nie w Stolicy. Koleżanka moja twierdzi, że dobrze ją porobiło i symptomy takie jak powinny być po MDMA, ale myślałem, że może jakiś spec tutaj mógłby to potwierdzić, a jak na razie to każdy pisze co innego ;) no ale nic, być może sam kupię jakiś test-kit i przekonam się co w nich naprawdę siedzi... Jeszcze nigdy tej opcji nie sprawdzałem ;)
  • 758 / 44 / 0
bez kitu za kazdym razem jak czytam ten temat widzę takich januszy przed oczami
co drugi ma radar w oczach, nie ma znaczenia fakt ze kazda partia jest inna (przeważnie gorsza) każdy w ciemno mówi ile mg jest w cukierku z dokładnością do 10mg - szacun dla was panowie.
inni silą się na podawanie składu. MDA :nuts: jest 4x drozsze od MDMA i praktycznie nikt go nie dodaje.
to co mozna spotkac w cukierkach to 2cb, RC rzeczy (3\4 cmc) kofeina i speed - wystarczy zajrzec do wyników z labo.

i najlepsi Ci co polecają cukierki, które latały dobre kila miesięcy temu, hit ktoś poleca coś sprzed lat.
Janusze zapamiętajcie jak cukierek jest dobry to zaraz ktoś go podrabia dlatego cały czas wychodzą nowe "marki" a nie cały czas jemy białe mitsubiszi albo :heart:
można mieć zapasy ale nie tyle miesięcy :/

ps: czupaczupsy od dawna sa podrabiane u nas, za granica ich juz nie ma wystarczy rzucic okiem na fora zagraniczne.

sorry musiałem to napisac bo tych glupot to sie czytac nie da.
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
  • 243 / 13 / 0
Superman, fioletowy, okrągły, z logo supermana. Ktoś,coś?
  • 96 / 4 / 0
Z tymi truskawami to jest fakt. Pierwszy raz jak je jadłem jakies 3 miechy temu to było faktyczne pierdolniecie. Mega euforia, przyjemność z muzyki, chęć tańca , w pewnych momentach obraz zaczął aż napierdalac z tej przewagi seratoniny. Jednak jak je brałem z tego samego źródła jakoś tydzień temu to jedna ledwo miznela. Dopiero druga coś tam lepiej porobila. Ale to nawet nie ma podejścia, co było za pierwszym razem. Najlepsze jest to, ze to samo mieli moi kompani, więc pierdolcie ten szit
  • 1066 / 158 / 0
lolekibolek pisze:
kolor podchodzący pod pomarańczowy kwadratowe napis youtube ktoś coś wie? kuj-pom

podpisuje się ktoś coś ?
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 291 / 7 / 0
Z YouTube tak jak z innymi teraz może być różnie u nas ok roku temu wymiatały czerwone kwadraty z napisem YouTube a jak działają teraz czy je podrabiają czy nie to nie wiem ale tamte tak jak mówiłem 200 na pewno było:)
  • 24 / / 0
Witam. Wyjaśnijmy sprawę raz, a porządnie. Otóż.

RÓŻOWE, JASKRAWE TRUSKAWKI

Jest tam mdma. Ale max 120. Jak ktoś okazjonalnie, wiadomo, zrobi spoko. Jak ktoś je w każdy weekend. To w minimum 2 się trzeba ubezpieczyć.
Dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
  • 64 / 1 / 0
Dzięki wielkie za info. Zamówiłem po raz pierwszy w swoim życiu test marquisa żeby sprawdzić co tak naprawdę zawierają moje różowe/jaskrawe truskawki więc jak tylko będę znał wynik to dam wam znać ;) mowa oczywiście o truskawkach, które są ostatnimi czasy bardzo popularne w stolicy ;)
Zablokowany
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.