...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 3193 / 376 / 0
Schodziłem z klona tylko że po ok półrocznym ciągu, mniej więcej w tempie z twojej rozpiski i po przejściu z 0,25 na 0 miałem ok 3 dni chujowego samopoczucia (nerwowość, przyspieszone tętno, poty, bezsenność). Jak schodziłem potem z kolejnego ciągu na rolkach to obyło się bez takich atrakcji.
  • 170 / 1 / 0
12.09 Dzień 9: 1mg
13.09 Dzień 10: 1mg
14.09 Dzień 11: 0.75mg
15.09 Dzień 12: 0.75mg
16.09 Dzień 13: 0.5mg
17.09 Dzień 14: 0.25mg

Kiedy przyjebać trzy ce pe+ homet+ 5-API, aby ten chujaszek (klon) nie wpłynął w żadnym stopniu na flippa?

Co do odstawki to jak narazie jest spoko, wpierdalam dodatkowo 5-htp, może coś pomoże %-D na chujowe samopoczucie.
Uwaga! Użytkownik Regulator Kwasowosci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / / 0
Witam a co w przypadku jednoczesnego brania benzo, neuroleptykòw i ssri? Pomóżcie
  • 658 / 10 / 0
Regulator Kwasowosci pisze:
Kiedy przyjebać trzy ce pe+ homet+ 5-api, aby ten chujaszek (klon) nie wpłynął w żadnym stopniu na flippa?

Co do odstawki to jak narazie jest spoko, wpierdalam dodatkowo 5-htp, może coś pomoże %-D na chujowe samopoczucie.
Stary ja Ci naprawdę współczuję jak chcesz zarzucić psychodelik na odstawce benzo %-D
Bez niego będziesz miał pewnie niezłe jazdy po 3 dniu odstawki, a z nim to już całkiem kolorowo będzie!
Jak jadłeś benzo przeciwlękowe (bromazepam, alprazolam, lorazepam) to najpierw ich się pozbądź i później dopiero schodź całkiem z benzo.
Nie zmniejszaj dawek tak szybko, jak jadłeś rok, bo to będzie miało mały wpływ na samą odstawkę. Schodź tydzień w tydzień po 0,5 mg klona jak już musisz.
Generalnie nie wiem co wolisz? Spłycone wrażenie po psychodelikach czy wyjebany bad trip? Jak to drugie to napisz trip reporta ;-)
phiea23 pisze:
Witam a co w przypadku jednoczesnego brania benzo, neuroleptykòw i ssri? Pomóżcie
150 stron mądrości w dziale o benzo.
All I can do is just pour some tea for two
And speak my point of view,
But it's not sane...
  • 800 / 8 / 0
Dołącz antydepresant koniecznie. Rozkręca się około 2 tygodni żeby poczuć działanie ale potem powinno być świetnie z samopoczuciem.
  • 3 / / 0
phiea23 pisze:
Zależy, po co Ci taki koktail. Czy z powodów leczniczych, czy innych różncyh. Ogólnie nie powinno być tak źle z odstawieniem BDA w tym zestawie, da się zrobić, zawsze można podregulować którymś z leków, który Ci zostaje, w razie kryzysu, tylko z głową "pod kontrolą lekarską"- żeby nie było. A co bierzesz dokładnie?
There is no spoon
  • 1141 / 9 / 0
To może ja opiszę jak wyglądał mój detoks po 3 miesiącach jedzenia klona począwszy od 0.5mg i zakończony na 3mg.

Jednego pięknego dnia kiedy już wiedziałem, że braknie mi kasy na zakup klonów, które to kupowałem tylko przez internet zjadłem ranną dawkę zapiłem jakąś rudą spod łóżka i na nieświadomce ojebałem resztę zapasów gdzie było ze 20mg?

Później obudziwszy się trzeźwy i lekko wydygany powiedziałem starszej o co be i do doktorka, który jak to u niego zimny lub ośrodek.
Wybrałem zimny, dał depakinę i jedyne uboczne to miałem z depakiny :-)

Przedwczoraj rzucony Gibel w ilości 25ml dziennie przez 2 miechy przy pomocy rolek 5 w ilości sztuk 6.

Przynajmniej na tym polu mi się życiu ułożyło i byłem u tego samego lekarza :-)
  • 34 / / 0
druidancer pisze:
phiea23 pisze:
Zależy, po co Ci taki koktail. Czy z powodów leczniczych, czy innych różncyh. Ogólnie nie powinno być tak źle z odstawieniem BDA w tym zestawie, da się zrobić, zawsze można podregulować którymś z leków, który Ci zostaje, w razie kryzysu, tylko z głową "pod kontrolą lekarską"- żeby nie było. A co bierzesz dokładnie?
Benzo- Klony, Alpra
SSRI - Parogen
Neuroleptyki - Haloperidol
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.