Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
Jeżeli nm-2201 robię 1:60 i styka to to jak robić?

poprawiono literówkę. Z
  • 129 / 34 / 0
Odpuść całkowicie, ten kannacz nie nadaje się do palenia bez tolery.
  • 3955 / 147 / 0
ostatnio palilem tylko skuny, czasem ktos poczestowal maczana, od wczoraj pale maczane tym 1:30 i po jednym buchu jest mi bardzo dobrze. pale glownie w mixach z benzo, alko, opio.

ale nie mam pewnosci do czystosci sortu.
niedojebanie genetyczne
  • 6 / / 0
Serio to tak mocno klepie? Zanjomy mówił że jak się przepalił to mu gwint zerwało i nic nie pamiętał.
  • 1009 / 42 / 0
Ostatni raz paliłem kana jakieś 2 lata temu.
Dostałem sampla to spróbowałem.
5mg z folii i to nie ściągnąłem calego bucha.
Po kilkunastu sekundach stan nie do opisania. Inwalida fizyczny i psychiczny, upierdolenie nie do opisania. Ciągle zapomniane co robię.
Pół godziny przebieralem spodnie co chwile zapominając co robię. Zwala z nóg totalnie.
Stan przypomina nody z odrobiną dysocjacji. Po chwili straciłem poczucie czasu i przestrzeni. Patrząc na zegarek ledwo odczytałem 7.30. Myślałem, że to trwa już tak długo ze to 7.30 rano a nie wieczorem.
Jakimś cudem włączyłem budzik. Zasnąłem w ciągu 15 sekund.
Spróbuję jeszcze z dawka rzędu 1mg.
Ale jedyne zastosowanie jakie widzę na ten moment to odstawka benzo i problemy z zasypianiem. Spałem 10h mając niesamowite sny. Obudziłem się całkowicie wypoczęty.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 245 / 2 / 0
3g na 90/tytoniu
Dam klony lub xanax za amp super jakości
  • 612 / 43 / 0
Czy ktoś mi może coś powiedzieć coś o profilu tego kannabinoidu ?
Czy da się to palić w mixie z benzo bez pokarania ?
  • 5788 / 1186 / 43
Mooocno dysocjacyjna pizda, z nutą opiatowego haju.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 50 / 4 / 0
Wypiłem 4 piwa, po 1h było mi dane rozpalić lufę z tą imitacją japońskiego mchu, ściągnąłem 3 głębokie buchy, nie wypuszczając w ogóle z płuc dymu. Zostałem niemiłosiernie ukarany, nawiększa bomba a zarazem schiza (ubzdurała mi się policja w drodze), jaką miałem. Zrobiło to ze mnie gówno, dosłownie %-D. Stanowczo odradzam, to tylko dla zjebków, którzy gustują w takich rzeczach, równocześnie stojąc jedną nogą w trumnie. Proszę o złączenie tego postu, z poprzednim.
  • 5788 / 1186 / 43
Za dużo spaliłeś.
Dla kogoś bez tolerki jeden mały buszek na testa.
Dzisiaj każdą maczankę palisz na jednego bucha.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.