Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
Jeżeli nm-2201 robię 1:60 i styka to to jak robić?

poprawiono literówkę. Z
  • 129 / 34 / 0
Odpuść całkowicie, ten kannacz nie nadaje się do palenia bez tolery.
  • 3964 / 150 / 0
ostatnio palilem tylko skuny, czasem ktos poczestowal maczana, od wczoraj pale maczane tym 1:30 i po jednym buchu jest mi bardzo dobrze. pale glownie w mixach z benzo, alko, opio.

ale nie mam pewnosci do czystosci sortu.
niedojebanie genetyczne
  • 6 / / 0
Serio to tak mocno klepie? Zanjomy mówił że jak się przepalił to mu gwint zerwało i nic nie pamiętał.
  • 1009 / 42 / 0
Ostatni raz paliłem kana jakieś 2 lata temu.
Dostałem sampla to spróbowałem.
5mg z folii i to nie ściągnąłem calego bucha.
Po kilkunastu sekundach stan nie do opisania. Inwalida fizyczny i psychiczny, upierdolenie nie do opisania. Ciągle zapomniane co robię.
Pół godziny przebieralem spodnie co chwile zapominając co robię. Zwala z nóg totalnie.
Stan przypomina nody z odrobiną dysocjacji. Po chwili straciłem poczucie czasu i przestrzeni. Patrząc na zegarek ledwo odczytałem 7.30. Myślałem, że to trwa już tak długo ze to 7.30 rano a nie wieczorem.
Jakimś cudem włączyłem budzik. Zasnąłem w ciągu 15 sekund.
Spróbuję jeszcze z dawka rzędu 1mg.
Ale jedyne zastosowanie jakie widzę na ten moment to odstawka benzo i problemy z zasypianiem. Spałem 10h mając niesamowite sny. Obudziłem się całkowicie wypoczęty.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 245 / 2 / 0
3g na 90/tytoniu
Dam klony lub xanax za amp super jakości
  • 612 / 43 / 0
Czy ktoś mi może coś powiedzieć coś o profilu tego kannabinoidu ?
Czy da się to palić w mixie z benzo bez pokarania ?
  • 5985 / 1238 / 43
Mooocno dysocjacyjna pizda, z nutą opiatowego haju.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / 4 / 0
Wypiłem 4 piwa, po 1h było mi dane rozpalić lufę z tą imitacją japońskiego mchu, ściągnąłem 3 głębokie buchy, nie wypuszczając w ogóle z płuc dymu. Zostałem niemiłosiernie ukarany, nawiększa bomba a zarazem schiza (ubzdurała mi się policja w drodze), jaką miałem. Zrobiło to ze mnie gówno, dosłownie %-D. Stanowczo odradzam, to tylko dla zjebków, którzy gustują w takich rzeczach, równocześnie stojąc jedną nogą w trumnie. Proszę o złączenie tego postu, z poprzednim.
  • 5985 / 1238 / 43
Za dużo spaliłeś.
Dla kogoś bez tolerki jeden mały buszek na testa.
Dzisiaj każdą maczankę palisz na jednego bucha.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.

Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji

Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.

Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.