poprawiono literówkę. Z
ale nie mam pewnosci do czystosci sortu.
Dostałem sampla to spróbowałem.
5mg z folii i to nie ściągnąłem calego bucha.
Po kilkunastu sekundach stan nie do opisania. Inwalida fizyczny i psychiczny, upierdolenie nie do opisania. Ciągle zapomniane co robię.
Pół godziny przebieralem spodnie co chwile zapominając co robię. Zwala z nóg totalnie.
Stan przypomina nody z odrobiną dysocjacji. Po chwili straciłem poczucie czasu i przestrzeni. Patrząc na zegarek ledwo odczytałem 7.30. Myślałem, że to trwa już tak długo ze to 7.30 rano a nie wieczorem.
Jakimś cudem włączyłem budzik. Zasnąłem w ciągu 15 sekund.
Spróbuję jeszcze z dawka rzędu 1mg.
Ale jedyne zastosowanie jakie widzę na ten moment to odstawka benzo i problemy z zasypianiem. Spałem 10h mając niesamowite sny. Obudziłem się całkowicie wypoczęty.
Czy da się to palić w mixie z benzo bez pokarania ?
Dla kogoś bez tolerki jeden mały buszek na testa.
Dzisiaj każdą maczankę palisz na jednego bucha.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.