Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 26 / 1 / 0
Zazdroszcze wam chłopaki. Też chciałbym tak być podatny na efekt placebo. Żarłem mucune (ekstrakt 4:1) po 5-10g dziennie przez tydzień i zero, null, zinch. A ekstrakt na pewno legit.
  • 1203 / 21 / 0
Ja bym jednak polecał zmienić tak źródło jak i ekstrakt. Jak mucuna to tylko ekstrakt 99%.
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 26 / 1 / 0
Uwierz mi, że pewniejszego źródła nie ma. A co do koncentracji to nie ma znaczenia jeśli nadrabiasz ilością.
  • 1203 / 21 / 0
Oczywiście, że rodzaj ekstraktu i jego pochodzenie jak i proces wytworzenia mają znaczenie. Ekstrakt, który masz (chyba wiem skąd) zapewne był źle wyprodukowany stąd brak działania.
Kup od innego dostawcy, najlepiej ten 99% i sprawdź. Większość ludzi, którzy twierdzili, że mucuna na nich działa mieli właśnie ekstrakt 99%.
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 1472 / 26 / 0
Może nie mam choroby alchajmera,ale dosyć często trzęsą mi się ręce czy Mucuna pomoże ?

a poza tym jak Mucuna wypada do L-Tyrosyny jeśli chodzi o działanie na Dopaminę ?
  • 732 / 57 / 0
Ty
.ale Alzheimer to jest zanik pamięci a nie parkinson
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 640 / 118 / 0
Oj tam, zapomniało mu się.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 26 / 0
przepraszam za pomyłkę :-) a wracając do tematu to pomoże na te dolegliwości typu trzęsące ręce itd ?
  • 128 / 98 / 0
Cóż, dziś rozpoczęte testy ekstraktu 98% Mucuny ze sklepiku z białym liściem na zielonym tle. Ekstrakt to biały, bezwonny i niemal bezsmakowy proszek. Zgodnie z Wikipedią tak właśnie powinna wyglądać l-dopa. Również według wiki, rozpuszczalność substancji w wodzie jest słaba i wynosi ok 5 g na litr. Wszystko zgadza się z otrzymaną przesyłką. Proszek w wodzie zachowuje się niemal jak kreda ale po podgrzaniu płynu a następnie solidnym pomieszaniu, dawka 500 mg rozpuszcza się właściwie do końca, pozostawiając bezbarwną i bezsmakową ciecz. "Ziółka" przyjęto z naparem z zielonej herbaty. Efekty to na pewno nie placebo! W przeciągu całego dnia zjadłem prawie gram (nie mam precyzyjnej wagi) i odczułem:
- Lekkie mdłości, ale tylko rano, po podaniu na czczo.
- Poprawę humoru i chęci do działania.
- Łagodne podkręcenie i przyspieszenie a nawet lekki szczękościsk.
- Bezsenność (dlatego klepię ten post ;-)) ponieważ skusiłem się na dawkę wieczorną.
- niewielki wzrost libido.
Liczę na większe podkręcenie libido, bo poziom teścia rośnie chyba wolniej niż dopaminy jako takiej. Zastanawia mnie też efekt miksu z Bupropionem (Wellbutrin 150 mg). Od ponad tygodnia Well nie jadłem, bo skończyłem za szybko paczkę. Jutro, jesli się uda, ogarnę nową partię. Stosował ktoś miks L-dopa/NDRI? Czy to niebezpieczne (niczego gorszego niż mania raczej się nie spodziewam)?
Vis a vis z drzwiami
Od pokoju do planety
  • 1443 / 74 / 0
Zaczynam suplementację, interesuje mnie pobudzenie psychoruchowe. Jak długo od przyjęcia się utrzymuje?
Zwłaszcza mnie ciekawią relacje osób wrażliwych, ja kawy w ogóle nie pijam, a ze stimów tylko klef/małe ilości kokainy.
LSD - Piękna i Bestia
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.