Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 394 / 5 / 0
Aż z ciekawości przeczesałem internet i nic nie znalazłem w tym temacie,a przydało by się takie coś ; d narkołyki dla dorosłego to jak zabawki dla dziecka , jak ma się pod nosem to ciężko się nie złamać ale takie coś to ja mam tylko ze stymulantami ,a szczególnie kokainą ,
,,Niezapomniana faza przed oczami gwiazdy... odpływasz jakbyś wciągnął naraz wiadro Szałwi 5 minut poza światem lecz czas tu nie gra roli miej pewność,że powrót do rzeczywistości napewno zaboli.''
  • 640 / 119 / 0
Racjonalność podejmowanych decyzji bywa u narkomana na poziomie małego dziecka/szczura. Znajduje różowy guziczek, wciska, coś mu robi dobrze. Znajduje ciastko, bierze do buzi, ale nie jest tak fajnie. Wraca do guziczka, wciska, jest dobrze. Wciska, jest dobrze, wciska, jest dobrze, wciska, wciska, wciska... Guziczek przestaje działać, a ciastko spleśniało.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Co za ironia watęk o uzależnieniu a jak sie czyta to większość postów napisana przez przez świeżo ućpanych sporo na zjazdach i trochę trzeźwych. A może mi sie wydaje łeb zjebany. Kto sie interesuje tematem po za ciągiem pewnie niewielu pewnie powinno wielu ja zapominam o sprawie na trzeźwo zaintereswanie wraca jak juz jest po huju, po paru a miało być rekreacynie na piatek do kart, grilla obojetnie
  • 128 / 2 / 0
Ja jestem. Na trzeźwo.
Ale myślę. Jeszcze na trzeźwo powinnam napisać, cholera od kwietnia nic. Ale mam jakieś chujowe poczucie że już niedługo, bo nadal nie mogę odnaleźć sensu.
"Myśli mnie nachodzą, znowuż jakieś popierdolone..."
"Ludzie koty chodzą własnymi drogami"

NIE KAŻDA NOC PRZYNOSI ULGĘ POWIEKOM
  • 394 / 5 / 0
ja też pisze jeszcze na trzeźwo ale mam na biurku ten szit , ale jakoś biore benzo i sie kontroluje , traktuje to jako stymulant zamiast kofeiny ,która działa 1h ,jak bd w chuj senny ,a miał do roboty sprawy to wtedy na obudzenie cos pójdzie, ktoś się orientuje co bardziej uzależnia ? alprozolam,clonazepam czy amfetamina ? bo te jedne to fizycznie silnie uzależniają ,a drugie nie lub słabo
,,Niezapomniana faza przed oczami gwiazdy... odpływasz jakbyś wciągnął naraz wiadro Szałwi 5 minut poza światem lecz czas tu nie gra roli miej pewność,że powrót do rzeczywistości napewno zaboli.''
  • 128 / 2 / 0
Ja przerabiałam alprazolam, odstawienie wspominam tragicznie mimo, ze nie jadłam wtedy kresek. Obstawiam, że z clonem jeszcze gorzej. Podejscie do tematu masz slabiutkie, niby cpunska klasyka gatunku stim&benzo ale w sumie nie wiem czy jakiś inny mix gorzej czesze beret.
"Myśli mnie nachodzą, znowuż jakieś popierdolone..."
"Ludzie koty chodzą własnymi drogami"

NIE KAŻDA NOC PRZYNOSI ULGĘ POWIEKOM
  • 104 / 4 / 0
nie walcie tego gówna bez kitu, te śmiecie za wasz hajs rozbijają się mercedesami po ulicy heh, przestańcie walić to chujostwo przynajmniej przez tydzień wszyscy to sie kurwy sami pożrą :-) macie to jak w banku
wyśpię się po śmierci
  • 1360 / 180 / 0
picziklaki pisze:
ja też pisze jeszcze na trzeźwo ale mam na biurku ten szit , ale jakoś biore benzo i sie kontroluje , traktuje to jako stymulant zamiast kofeiny ,która działa 1h ,jak bd w chuj senny ,a miał do roboty sprawy to wtedy na obudzenie cos pójdzie, ktoś się orientuje co bardziej uzależnia ? alprozolam,clonazepam czy amfetamina ? bo te jedne to fizycznie silnie uzależniają ,a drugie nie lub słabo
Oczywiście, ze alprazolam/klonazepam bardziej uzaleznia. Ogolnie wybrales 2 z 3 (trzecia to lorafen) najbardziej uzależniających benzodiazepin. Już wolalbym walic fete niż fete i benzo. Wiekszosc feciarzy przerzuca się z czasem na alkohol, opiaty lub wlasnie benzodiazepiny. Koncz teraz, albo (raczej) marnie skończysz

Co do postu wyżej: nie uważam tak, ci co jezdza mercedesami dalej by jezdzili. Jakby np. 2 tygodnie nie było i w trzecim się pojawila to znowu cena pewnie poszybowalaby gore, bo posucha. Tak wiec niech lepiej pozostanie jak jest. A kto ma mieć dostep do w miare czystej fety ten ma, reszta musi wciagac osiedlowe gowno zawierające 5-15% amfetaminy
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 9 / / 0
Jak ktoś ma dostęp do kozackiego sortu władka na momencie to scenariusz praktycznie sam sie piszę. Skurwiel sie wgryza w psyche potężnie, nawet nie trzeba być fanem stimów.
  • 579 / 130 / 0
Plan pt. "raz na miesiąc" nie wypalił. Szybko zrobiło się z tego raz na 2 tyg., raz na tydzień, raz na 3 dni. A teraz już drugi dzień pod rząd.

PS. Wesołych Świąt!
PS2. @chojrakowa - sensu jako takiego chyba nie ma. Trzeba sobie samemu nadać. A mnie się już nie chce wymyślać.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.