Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Ale myślę. Jeszcze na trzeźwo powinnam napisać, cholera od kwietnia nic. Ale mam jakieś chujowe poczucie że już niedługo, bo nadal nie mogę odnaleźć sensu.
"Ludzie koty chodzą własnymi drogami"
NIE KAŻDA NOC PRZYNOSI ULGĘ POWIEKOM
"Ludzie koty chodzą własnymi drogami"
NIE KAŻDA NOC PRZYNOSI ULGĘ POWIEKOM
picziklaki pisze:ja też pisze jeszcze na trzeźwo ale mam na biurku ten szit , ale jakoś biore benzo i sie kontroluje , traktuje to jako stymulant zamiast kofeiny ,która działa 1h ,jak bd w chuj senny ,a miał do roboty sprawy to wtedy na obudzenie cos pójdzie, ktoś się orientuje co bardziej uzależnia ? alprozolam,clonazepam czy amfetamina ? bo te jedne to fizycznie silnie uzależniają ,a drugie nie lub słabo
Co do postu wyżej: nie uważam tak, ci co jezdza mercedesami dalej by jezdzili. Jakby np. 2 tygodnie nie było i w trzecim się pojawila to znowu cena pewnie poszybowalaby gore, bo posucha. Tak wiec niech lepiej pozostanie jak jest. A kto ma mieć dostep do w miare czystej fety ten ma, reszta musi wciagac osiedlowe gowno zawierające 5-15% amfetaminy
PS. Wesołych Świąt!
PS2. @chojrakowa - sensu jako takiego chyba nie ma. Trzeba sobie samemu nadać. A mnie się już nie chce wymyślać.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.