Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 438 / 14 / 0
A w tym dexa capsie nie ma czasem jeszcze jakichś innych spulchniaczy w składzie oprócz DXM?
  • 1794 / 123 / 0
Melisa i jakieś inne zioło. W działaniu nie ma zbytniej różnicy, poza tym, że melisa to jak słabe benzo; więc jedynie na plus działanie ;) (no i pamięć ciutkę na minus).
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1823 / 104 / 20
Uroboros pisze:
Duce pisze:
Jest jeszcze syrop Acodin 300 miligramów DXM, także 2 miejsce jemu przypada.
O tym pisałem pisząc wyżej 'syrop' i jak najbardziej drugie miejsce jemu nie przypada, gdyż za 300mg płacimy koło 14 (do 16 nawet) zł, gdzie za dexa caps niecałe 8 (do 9) za 200mg.
U mnie syrop nie kosztował więcej niż 12 złotych więc wychodzi znacznie lepiej niż dexa caps, które rzadko widziałem poniżej 9 złotych.
Dexa caps 27zł(9*3) za 600mg a acodin syrop ok. 24zł za 600mg, no i jedna podróż do apteki mniej.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 246 / 11 / 0
jest jeszcze kwestia dostępności
“We are not entitled to our opinions; we are entitled to our informed opinions. Without research, without background, without understanding, it’s nothing. It’s just bibble-babble. It’s like a fart in a wind tunnel, folks.”
  • 394 / 5 / 0
Ładnie się zaskoczyłem jak w aptece na osiedlu był Tussidex, chociaż nie chciałem kupować niczego więcej w tej aptece bo byłoby podejrzane , natomiast w drugiej ,którą zamykali o 19.00 ( a byłem tam o 18.55) pani farmaceutka bez mrugnięcia okiem i sprawdzenia powiedziała,że nie ma Acodinu w syropie ,ani Dexacaps , nawet jebana szmata nie sprawdziła na komputerze tylko kliknęła jeden klawisz i od razu tak powiedziała nic nie wpisując ,nie chciało mi się z nią już użerać , musiałem jechać do całodobowej ale dzisiejszy trip przede mną :)
,,Niezapomniana faza przed oczami gwiazdy... odpływasz jakbyś wciągnął naraz wiadro Szałwi 5 minut poza światem lecz czas tu nie gra roli miej pewność,że powrót do rzeczywistości napewno zaboli.''
  • 1794 / 123 / 0
Jak jest Tussi to bez problemu się dogadasz, żeby ci sprowadzali większe ilości (bo pewnie apteka prywatna, na 95%). Uśmiechaj się i wogle, załatwisz to luźno ;).
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 60 / 30 / 0
aaaa10 pisze:
Ktoś kupuje dalej na swiatleku.pl i faktycznie mu przychodzi?
Kupowałem raz, nie było problemu z zamawianiem i odbiorem. Tylko że 1 opakowanie tylko idzie odebrać, ale to pewnie wiesz. ;-)
  • 133 / 2 / 0
Po długiej przerwie z DXM miałem ochotę sobie zapewnić weekend w kosmosie i wbiłem do apteki po 2 opakowania Acodinu 30szt. To co zobaczyłem i to co usłyszałem od aptekarki spowodowało wyswietlenie BSOD w mojej głowie....Dobrą minute resetowałem system by ogarnąć informacje że Acodin tlyko po 10 tab jest sprzedawany i to po ok 10-12PLN od opakowania w zależności od apteki. Co prawda w Przemyślu są średnio 3 apteki na 1 ulicy także jest w czym wybierać ale nie miałem czasu by zwiedzić dziś większość punktów legalnej dilerki w miescie....Dlatego wróciłem do domu i od 30min przeglądam ten wątek by sprawdzić o co chodzi, lecz wciąż ciężko jest mi uwierzyć w to co się dzieje.
Czasy taniego i legalnego tripowania i noodowania się już praktycznie skończyły i należy podziękować za to gówniarzerii gimnazjalnej która nagłośniła temat do tego stopnia że od nowego roku kurek z DXM i kodeiną zostanie bardzo przykręcony.
Co teraz mam zrobić. Kupować dexa Caps? Syropy? Czy szukać Tussidexu po całym mieście....
Pół roku temu jeszcze było normalnie a dziś taki szok. Dobrze że czasy aco ciągów mam już dawno za sobą bo teraz to bym nie wyrobił finansowo...Ba nawet rekreacyjne 2 acotripy w miesiacu stają się niezbyt opłacalne.
FeRu Raprodukcja

Najblizsze projekty: Miejski Sort 2, EESS,Chora Psychika,SKOR Suma Styli (kolejna płyta),

https://www.facebook.com/FeRu.raprodukcja

https://soundcloud.com/feru89
  • 1674 / 125 / 0
Zamawiaj tussidex do apteki przez internet, chyba najlepszy sposob bo rzadko maja na stanie
  • 438 / 14 / 0
Eee tam przesadzasz Tussi jest średnio po 8 zł, a to przecież i tak taniej niż do niedawna sławny Acodin.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Badania: Najczęściej używanym narkotykiem w Macedonii jest marihuana

Respondenci palą jointa, aby zmniejszyć stres i się zrelaksować.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.