Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 1794 / 124 / 0
Bo jak macie Tramal Retard, to trzeba to pogryźć (conajmniej na pół, a najlepiej na 3 części każdą tabletkę). No i pamiętać, żeby nie łączyć z DXM.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 320 / 20 / 0
Dla kontrastu, mnie klepią i zawsze klepały dawki 300-400 mg, ba, jak nie gryzę retardów, to moc jest identyczna, a czas działania to praktycznie cały dzień. Tramal = wonder drug. :heart: Tylko do ciągów się nijak nie nadaje.
TO BOWIEM, CO NIEWIDZIALNE, TO ZNACZY JEGO WIECZNA MOC I BÓSTWO, SĄ WIDZIALNE
OD STWORZENIA ŚWIATA PRZEZ TO, CO STWORZONE, PO TO, ABY ONI BYLI BEZ WYMÓWKI.
Rz 1:20
  • 214 / 18 / 0
Mnie dziś tram zaskoczył. 300mg z rana na pusty żołądek wygrzało na cały dzień, aż do teraz próbuję okiełznać zeza, do tego randomowe nody, chociaż to może przez czwarty dzień bez snu.

Jakby taka dawka mnie normalnie robiła to byłby cud.
Uwaga! Użytkownik cancerous nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 502 / 42 / 0
Wg tego: cala-apteka-tym-wszystkie-leki-rozowa-r ... 33894.html na Rpw oprócz klasycznych majek, oksykodonów, fentanylów, petydyn są dostępne tapentadol, nalbufina, pentazocyna. Czy te opioidy są w ogóle w obiegu, a jeśli tak to czy ktoś ich próbował?
  • 954 / 52 / 0
cancerous pisze:
aż do teraz próbuję okiełznać zeza,
Ten wyrzut serotoniny jest na tramalu aż tak duży, że zez wjeżdża? (jak nie przez to to nevermind, tak mi się skojarzyło z moim zezem na pixach zawsze)

A ja po wczorajszym dexie zgrzeszyłbym, gdybym dziś nie walnął opio - wygrzebałem co mam w domu i wszystko zmieszałem (300mg kody, 250mg tianeptyny, 50mg hydroksyzyny i szczur +/- 50mg U44770 :gun: ) i jest git. Szkoda, że miałem akurat thiocodin, dużo słabiej na mnie działają niż wyekstrahowane antidole :-( . Ale nie narzekam, bo i tak praktycznie za darmo, bo tianeptynę tak czy siak biorę dziennie w dawkach terapeutycznych, U4 dostałem sampla, a o tej kodzie nawet nie pamiętałem, że mam gdzieś między paczkami benzo w mojej spiżarni.
  • 519 / 47 / 0
400 mg tramadolu i mocna kawa.Idealne połączenie,po 4 godzinkach dorzucę kolejne 200 i pół klona.Ten klimat jest nie do podjebania.
  • 214 / 18 / 0
@Breivik to raczej nie ma nic do serotoninki, dużo osób doświadcza zeza przy tramalowym grzaniu, przy mocniejszych opio nigdy nie miałem czegoś takiego.

Ot taka specyfika substancji pewnie.
Uwaga! Użytkownik cancerous nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 519 / 47 / 0
Z tym zezem,to dziwna sprawa.Jak stosuję tramadol często i robię dorzutki ,to mam spida i euforię.Po tygodniowej przerwie jak zarzucę większą dawkę naraz,bez kawy to po ok 3 godzinach rzuca się na oczy.Trochę to wkurwiające,ale można nad tym zapanować.
  • 214 / 18 / 0
Ja tam lubię, przynajmniej wiem, że nie przeoczę grzania, bo tram to imo wątłe opio na tle reszty.

Ale jak się nie ma co się... nie ma pieniędzy i problemy żołądkowe, to wtedy nawet i to ucieszy.
  • 519 / 47 / 0
Innych opioidow nie próbowałem.Z tego co słyszałem to trampek jest wyjątkiem wśród tej gruby,ze względu na działanie serotoniny i noradrenaliny.Domyślam się że inne opio to zupełnie inna bajka,ale póki co wolę nie zaspokajać ciekawości.Trochę tych używek mam już na karku.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Niemal 3 tony kokainy pod ziemią. Policja przejęła rekordową kontrabandę

Australijska policja skonfiskowała 2,7 tony kokainy, ukrytej w plastikowych pojemnikach zakopanych pod ziemią na obrzeżach Sydney. Wskazano, że to rekordowa ilość narkotyków przejęta w tym kraju.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina