Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 858 / 50 / 0
czy krople pseudoefedrny da sie jakos przerobic do walenia iv?
  • 2310 / 11 / 0
Właśnie weszło mi 720mg pseudoefki z Sudafedu i jest całkiem miło, bez nachalnej stymulacji. Czuję, że mam oczy szerzej otwarte, zeszło tez pewne napięcie nerwowe, które miałem wcześniej. Leciutkie ciarki przechodzą po głowie. Wiem, że "mogłem lepiej" zrobic metkat, ale mi się po prostu nie chciało i obecnie cieszę się stanem, który nie daje mojemu sumieniu pod dupie w równym stopniu co metkat I.V.
  • 4 / / 0
Ja raz próbowałam pseudoefedrynę. Miałam się uczyć, wzięłam całe opakowanie Sudafedu. W rzeczywistości nie mogłam się skoncentrować, miałam wysokie ciśnienie i wysoki puls i chyba przez to kręciło mi się w głowie i czułam się lekko przymulona, zmęczona. Poza tym nie czułam żadnych efektów - żadnego pobudzenia, euforii, nic. Nie wiem czy za dużo wzięłam czy po prostu pseudoefedryna na mnie nie działa.
  • 623 / 22 / 0
Po pseudoefce euforii nie uświadczysz,ja bym Ci doradził 4f-MPH/4mmph bądź jakieś nootropy celuje w noopept bądź jakieś racetamy ew. poczytaj sobie leki nootropowe.Na mnie działają super w skrócie.
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 3406 / 534 / 0
Kupiłem sudafed extra, ogólnie się na tym nie znam, i takie pytanie bo są dwie substancje:

12 tab.
Ibuprofenum - 200mg
Pseudoephedrin HCL - 30mg (kurwa myślałem że będzie 60mg)

Na pierwsze spotkanie z pseudoefką, wrzucać całe opakowanie ?

Ibuprofenum nie robi krzywdy w takiej dawcę ?

To będzie 360mg pseudo + 2400mg ibupro.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 3406 / 534 / 0
Przetestowałem 210mg + mocna kawa - noo inaczej 'nacentrowana' głowa, tylko tyle bo co tu pisać, chociaż dopatrzałbym się innych skromnych efektów, nie wiem może od tego 1400mg ibupro :] w czystej postaci pseudoefkę na pewno bym jeszcze skosztował.

@
Działanie wzmacnia się o przyjemne dreszcze na ciele + pocenie się (oczywiście nie takie jak przy amph itp.) Pozytywnie działanie, kolorixy fajnie 'nacentrowane' dobry 'aim', lepszy odbiór muzyki, mogłoby być dobre na balety, bo jest 'clear' bez zajebki.
  • 594 / 35 / 0
>1400mg ibuprofenu
coś ty najlepszego odjebał?
enjoy twoje rozjebanie wątroby od przedawkowania nlpz xD
nie prościej kupic apselan/acatar/sudafed?
  • 3406 / 534 / 0
No własnie sudafed zakupiłem i tego wszystkiego tam było, maksymalna dawka ibuprofenu na dobę to 3,2 grama, ale generalnie lepiej nie przekraczać 1200mg.

Apselanu nie ma u mnie w aptekach, a o acatarze nie wiedziałem, dlatego ten sudafetix poszedł w ruch, ale myślisz że taki jednorazowy wybryk może porządnie rozjebać wątrobę ?

Czym mogę teraz ją odbudować ? jeśli jeszcze mogę.
  • 39 / 4 / 0
W sudafedzie "bez extra" masz samą pseudoefedynę 60mg/tabletka. Wątroba się raczej odbudowuje jako narząd, ale nie warto jej obciążać.
  • 25 / / 0
Witam.Ja osobiście dzis biorąc dwa sudafedy ledwo ledwo cos czuje waga 100kg.Na jutro robie kota
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.