Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
WildMonkey pisze:Amfetamina to mimo wszystko potężny narkotyk.Ktoś kto raz pozna jego moc nie zapomni tego uczucia do końca życia.Po prostu trzezwość niewiele ma do zaoferowania.Ta moc,euforia i pozytywne nastawienie jakże są sztuczne ale jednocześnie intensywne.
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
Obecnie gdy wciągnę to czuje tylko adrenaline. Nic poza tym. Nie wiem czy to kwestia sortu, przećpania czy chuj wie czego
Chce mi się jeść, aura sprzyja, okoliczności tez. Ćpunowi zawsze wszystko sprzyja żeby przyjebac.
"Ludzie koty chodzą własnymi drogami"
NIE KAŻDA NOC PRZYNOSI ULGĘ POWIEKOM
SpalamTo pisze:Feta gdy miałem mniej niż 18 lat(czasy pierwszych próbowanych syntetykow) wypierdalala z butów na kilka dobrych godzin.
Obecnie gdy wciągnę to czuje tylko adrenaline. Nic poza tym. Nie wiem czy to kwestia sortu, przećpania czy chuj wie czego
WidMonkey napisał ;
''Amfetamina to mimo wszystko potężny narkotyk.Ktoś kto raz pozna jego moc nie zapomni tego uczucia do końca życia.Po prostu trzezwość niewiele ma do zaoferowania.Ta moc,euforia i pozytywne nastawienie jakże są sztuczne ale jednocześnie intensywne.''
Dokładnie dobra feta ma niesamowitą moc....
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.