Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 4807 / 267 / 0
Weźcie już skończcie się podniecać żartem Londona.

Na przyszłość dla takich żartownisiów będziemy stosować permbana na konto, skoro ktoś twierdzi że umarł niech nie żyje i nie sieje zamętu.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1794 / 123 / 0
Dokładnie, przesłanie jest jasne, nie ma potrzeby dalej roztrząsać tego tematu, chłopaki chyba zrozumieli o co chodzi, a to raczej ważniejsze, niż jakieś straszenie perm banem.
Już każdy powiedział to co wiedział,
Trzy razy wysłuchał dobrze mnie.
Wszyscy zgadzają się ze sobą -
A będzie nadal tak jak jest
;)
Elektryczne Gitary - Co Ty Tutaj Robisz
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 3732 / 45 / 0
Śmierć jest zajebiście niesmieszna.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 2936 / 243 / 0
TheLight pisze:
skoro ktoś twierdzi że umarł niech nie żyje
:finger: Jeden z lepszych i sensowniejszych postów w tym temacie.
  • 4807 / 267 / 0
Co tu się odjaniepawla? Ostatnie offtopy poleciały do kosza, następne też polecą razem z warnami.

Piszcie na temat lub zamilczcie.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1534 / 204 / 0
Szkoda mi Medyka. Pisał rozsądne posty, nie wypisywał głupot, jak znaczna większość użytkowników hypcia. Mój krajanin, próbowaliśmy się jakoś umówić, by poznać się w realu. Nie wyszło, kurwa, i już nie wyjdzie.
Pokój jego znękanej duszy i umęczonemu ciału.
Może znalazł spokój i tak, jak twierdził Woland, znalazł po śmierci to, w co wierzył.

P.S. London, myślałem, że jesteś nieco mądrzejszy, a zachowałeś się jak tępy cwel.
Zażartowałeś sobie ze śmierci, zobaczysz, jak ona z Ciebie sobie zażartuje, kurewsko się zdziwisz.
A admini zachowali się jak tępe dzidy, za takie jazdy powinien być permban.
Są rzeczy, z których się nie żartuje.
Je ne regrette rien.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
  • 4 / / 0
:(
Nieprzeczytany post autor: nereus456 »
Hej chciałem tylko powiedzieć że wczoraj odszedł od nas Michał /cut/ występujący na forum pod nickiem rrd.

Wycięto nazwisko. | Marlboro
Uwaga! Użytkownik nereus456 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1680 / 266 / 0
Serio? W jaki sposób, skąd o tym wiesz?
Dowody, dwodziki, okoliczności - bez tego nikt nie uwierzy.

rrd przećpany benzo i Tramalem postanowił bawić się w biznesmena tramalowego co napisał zresztą na forum, być może otrzeźwiał, ogarnął że robi przypał i udaje swoją śmierć?

A może na serio nie żyje?

:scared:
Największy przegryw na forum
  • 1794 / 123 / 0
Benzo+opio to szybka droga do trumny. Tzn. może nie od razu. Ale wiadomo, tolerka, zwiększasz dawki obu substancji, wręcz do kosmicznych. Piwko, dwa, cztery do benzo fajnie sobie strzelić. Kto wtedy myśli o jakiejśtam depresji (nawet w podwójnym znaczeniu heh)? Na pewno nie ja. I niejeden z tego forum.

Mam szczerą nadzieję, że jest tak jak drag pisze.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 4 / / 0
Złoty strzał z Tramalu w niedzielę. Powiedziała mi jego dziewczyna/siostra.

Nie mam dowodów ale jak wypuszczą go z sekcji zwłok to mogę podać datę pogrzebu.
Uwaga! Użytkownik nereus456 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.