ADB-FUBINACA
https://en.wikipedia.org/wiki/ADB-FUBINACA
N-(1-Amino-3,3-dimethyl-1-oxobutan-2-yl)-1-(4-fluorobenzyl)-1H-indazole-3-carboxamide
ADB-FUBINACA is a designer drug identified in synthetic cannabis blends in Japan in 2013.[1] The (S) enantiomer of ADB-FUBINACA is claimed in Pfizer patent WO 2009/106982 and has been reported to be a a potent agonist of the CB1 receptor and CB2 receptor with a EC50 value of 1.2 nM and 3.5 nM respectively.[2][3] ADB-FUBINACA features a carboxamide group at the 3-indazole position, like SDB-001 and STS-135. ADB-FUBINACA appears to be the product of rational drug design, since it differs from AB-FUBINACA only by the replacement of the isopropyl group with a tert-butyl group.
An analogue of ADB-FUBINACA, ADSB-FUB-187, containing a more functionalized carboxamide substituent was recently reported.
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
Fubanica była kiepska według mnie, a to ADB w nazwie nie wróży mi niczego dobrego.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
tworczo literackiej
No i zanieczyszczone nieco, niemniej
na sredniej tolerce - prochu daj więcej
bo nie kle[pje, nie urywa nic - :'( jeee
(moja czacha byla w owym magicznym czasie zajebana, zdegradowane nerony i borelioza po jebanych kleszcach z outdoorów (WCHODZCIE MI W ODBYT, ZAPRASZAM, MIĘTKO),
NM2201
MMB CHMINACA
FUB AMB
chyba FDU PB22
jaram od dawna, az mrowi mi (nam) zęby
jajka całe.
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l)
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.