Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 538 / 6 / 0
efg
Kiedyś w676759838. Nie mogę się zalogować do tego konta
Spoiler:
  • 215 / 33 / 0
Muzyka z czasów,kiedy świadomość o szkodliwości narko była znikoma,a ogólna ich dostępność czyniła spustoszenia wśród pokolenia dojrzewającego w rzeczywistości wojny.
Creedence Clearwater Revival-Run Through the Jungle
https://www.youtube.com/watch?v=TyDQs0ajxEc
  • 1406 / 143 / 0
  • 228 / 53 / 0
Golden brown finer temptress
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brow
n
  • 52 / 2 / 0
Repugnant is a creature who would squander the ability to lift
an eye to heaven conscious of his fleeting time here.
  • 3 / / 0
Może być jakiś hip hop
  • 132 / 6 / 0
@up
toncia sprawdź.
-------
https://www.youtube.com/watch?v=xKq39e7SBOE
Narkotyki niszczą ludzi, ale tworzą legendy.
  • 122 / 5 / 0
Dezerter!
pure madnessex-miosis
  • 694 / 70 / 0
Jebnie ktoś jakąś szybką elektroniką z euforyczną melodią pls. Za to ja wrzucam cos od siebie, właśnie wpasowujące się w te kryteria :D
https://m.youtube.com/watch?v=LHsSotMZzCU
Tylko zacytować mnie proszę, co bym szybko odnalazł :p
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 658 / 53 / 0
EKSUDIPRODZEKTU pisze:
Jebnie ktoś jakąś szybką elektroniką z euforyczną melodią pls.
Nie do końca tak jak to co wysłałeś ale generalnie wszystkie utwory wykonawcy "TheFatRat".
Ew. Polecam kanał Monstercat, tam masz też playlisty z posegregowanymi gatunkami jak glitch hop, house, electro, DnB czy co Ci tam najbardziej pasuje.
No i kanal xKito music, tez dużo muzyki, zdaje się, ze gatunek masz wpisany w tytule każdego wrzuconego utworu.

A jeśli chodzi Ci o dokładnie hardstyle, to ja nie słucham zbytnio ale jest go w chuj na yt, chociażby na kanale, który wyslaleś. Przy czym tak jak to nie moja muzyka, tak lubię Avi8.
Chaos Aksjologiczny
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?

Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.