Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Creedence Clearwater Revival-Run Through the Jungle
https://www.youtube.com/watch?v=TyDQs0ajxEc
Through the ages she's heading West
From far away
Stays for a day
Never a frown with golden brown
an eye to heaven conscious of his fleeting time here.
https://m.youtube.com/watch?v=LHsSotMZzCU
Tylko zacytować mnie proszę, co bym szybko odnalazł :p
EKSUDIPRODZEKTU pisze:Jebnie ktoś jakąś szybką elektroniką z euforyczną melodią pls.
Ew. Polecam kanał Monstercat, tam masz też playlisty z posegregowanymi gatunkami jak glitch hop, house, electro, DnB czy co Ci tam najbardziej pasuje.
No i kanal xKito music, tez dużo muzyki, zdaje się, ze gatunek masz wpisany w tytule każdego wrzuconego utworu.
A jeśli chodzi Ci o dokładnie hardstyle, to ja nie słucham zbytnio ale jest go w chuj na yt, chociażby na kanale, który wyslaleś. Przy czym tak jak to nie moja muzyka, tak lubię Avi8.
Materiału zmęczenie, być własnego cienia cieniem
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.