Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 123 / 1 / 0
Wiem, ale nie po każdym tak mam. Po alfie i hexenie nie. Po amfie jest wazo.
  • 210 / 17 / 0
vsvpboy pisze:
To stymulant.. Poczytaj może o nich jak działają na układ krwionośny.
Czerwona łyżeczka do noopeptu to 10-11mg
10-11mg ale noopeptu, nie zapominajcie że 4f-mph różni się od niego gestością i czerwona płasko ubita miarka ma nie więcej niż 4-5mg typowego sortu. ;-)
  • 20 / / 0
Nie jest chyba do końca wiadomo , co ma wieksza gestosc - 4-fmph czy noopept. Druga sprawa ze sorty roznia sie konsystencja i pewnie tez gestoscia. Moze 4-fmph Cię odwadnia i tak to odbierasz?
  • 361 / 15 / 0
Selfish pisze:
To nie trolling. Wam też tak się kurczy ptak po tym?
zdecydowanie tak :D
  • 123 / 1 / 0
Dobra, doczytałem.
Na zagranicznych forach/redditach wspominają, że 4f-MPH tak działa, że mocno wywołuje wazo.
Z moich testów wynika, że wazo pojawia się powyżej optymalnych dawek.
Wniosek taki, że wystarczy obserwować skalę wazo, żeby wiedzieć czy wstrzeliliśmy się w dawkę.
Jak pojawiają się objawy wazokonstrykcji, ale jeszcze małe, znaczy że dawka była ok i nie należy dorzucać.
Swoją drogą 4f-MPH znowu pojawił się u jednego vendora.
  • 20 / / 0
Zastanawiales sie czy uczuce dyskomfortu po 4-fmph moze byc spowodowane odwodnieniem , niedoborem sodu itp?. Ja zauważylem wplyw tego na odczucia.
  • 210 / 17 / 0
@LekAJ

Wiele wskazuje na to, że tak - są to objawy związane z odwodnieniem i utratą minerałów, zwłaszcza magnezu, sodu i potasu, oraz niezbędnych witamin m.in. rozpuszczalnych w wodzie b6 i C uciekających wraz z zainicjowanym przez stymulant poceniem się. JohnyHa wiele razy opisywał na forum rolę jaką pełnią te składniki w naszych jakże ważnych dla ustroju narządach. Witamina C spełnia ogromną rolę przy zażywaniu substancji pobudzających, w tym redukcja wolnych rodników, przemiany tyrozynowe i co najważniejsze działa przeciwzapalnie, jest to istotne przy przyjmowaniu substancji do zatok nosowych. Podrażnienia w nim to nic innego jak taki mały szkorbut więc kwas l-askorbinowy pełni nadrzędną rolę. Polecam zobaczyć wykłady pana Jerzego Zieby na ten temat... ;)
  • 980 / 84 / 0
Zostało mi zarekwirowane 4f-MPH, ktoś wie czy wychodzi cokolwiek na testach policyjnych?
  • 623 / 22 / 0
Kilka stron wcześniej był podobny problem poczytaj
Powinno wyjść jako amfetamina pewnie
Albo jako metylofenidat więc prześlij do dokładniejszej analizy
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 980 / 84 / 0
Sam mam ich poprosić o dokładniejszą analize? Czy działać na własny rachunek?
ODPOWIEDZ
Newsy
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?

Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.

CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.