W internetach zagranicznych jest sporo raportów ludzi, którzy tracą włosy nawet na aptecznym metylo, mimo dbania o dietę.
Zauważyliście taki problem u siebie?
Jestem ciekaw, jaka może być przyczyna, jeśli nie o jedzenie chodzi.
Myślicie ze do nauki się nada ?
pacnąłem w wodzie przed chwilą 2 płaskie czerwone łyżeczki (te z noopeptu)
wg wagi 20 takowych (płaskich) to 60mg wiec 1=3mg, ale nie chciałem przejebac w razie niedomiaru wagi przy tak małej gramaturze.
Dodatkowo wspomogłem się choliną, niewielką dawka (3 białe łyżki).
Nie minęło 15 minut i już czuję zwiększoną koncentracje, ochotę na pisanie.
skrobnę za jakiś czas cos więcej
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Poza tym to najlepsze co do tej pory jadłem. Zarzucam jednego, maksymalnie w dwa dni w tygodniu.
Czerwona łyżeczka do noopeptu to 10-11mg
:yay:
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.