W internetach zagranicznych jest sporo raportów ludzi, którzy tracą włosy nawet na aptecznym metylo, mimo dbania o dietę.
Zauważyliście taki problem u siebie?
Jestem ciekaw, jaka może być przyczyna, jeśli nie o jedzenie chodzi.
Myślicie ze do nauki się nada ?
pacnąłem w wodzie przed chwilą 2 płaskie czerwone łyżeczki (te z noopeptu)
wg wagi 20 takowych (płaskich) to 60mg wiec 1=3mg, ale nie chciałem przejebac w razie niedomiaru wagi przy tak małej gramaturze.
Dodatkowo wspomogłem się choliną, niewielką dawka (3 białe łyżki).
Nie minęło 15 minut i już czuję zwiększoną koncentracje, ochotę na pisanie.
skrobnę za jakiś czas cos więcej
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Poza tym to najlepsze co do tej pory jadłem. Zarzucam jednego, maksymalnie w dwa dni w tygodniu.
Czerwona łyżeczka do noopeptu to 10-11mg
:yay:
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.