żeby podwyższyć swojego ego napiszę Ci
per sniff=do 30-45min
per oral=1,3do2h
Najlepiej działa Oralnie bo to euforyk
Spróbuj tak Oral(dopasuj sobie dawkę) zaraz sniff i później ładuj sniff oral.Max 2x sniff bo zatyka kichawę i marnuje się towar
:yay:
Nie liczę fazy lecz zaokrąglam
Kiedyś liczyłem(bawiłem się w prawdziwego badacza) sniff wyszedł z jakieś 43min a oral 1h 36min ale to głupota chyba,że to nowa substancja to warto mieć dokładne dane.Sniff jednak też troszku uzależnia prawda Eliot? ;)
Zdecydowanie najlepsza RoA pomijając IV i IM, których przy tej substancji nie próbowałem.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Ogólnie rzecz biorąc wbrew temu co dużo osób pisze pr jest o wiele mniej szkodliwe niż np sniff. Ładowałem i po 700mg w 5centach wody i nigdy nawet pieczenia żadnego nie odczułem.
Dodam jeszcze, że od około 2-3 tygodni jestem czysty od tego specyfiku, czasem mnie ciągnie dlatego baardzo się cieszę z delegalu.
Serio, jedyne wady pr to mus walenia w domu czy innym tego typu miejscu najczęściej samemu oczywiście i potencjał uzależniający, który jest o wiele bliższy waleniu iv czy im niż sniffem/oralem,
A no i metkat to jednak trochę inna para kaloszy. Osobiście bałbym się go o wiele bardziej niż 4cmc ze sprawdzonego źródła. Poczytaj sobie o pokoleniu sudafedów w polskich ośrodkach monarowych itd- dzieciakach po dwadzieścia lat, którym 40-letnie grzejniki muszą odpalać szlugi i wozić na wózkach.
Tu masz artykuł przykładowy, jakby ktoś chciał poczytać. Sprawdzone info.
http://www.polityka.pl/tygodnikpolityka ... arych.read
Ale teraz byłem zmuszony zamówić 4 cmc i dostałem sort koloru jakby lekko brązowego, duża gruda, taki jakby wilgotny, lepki delikatnie .
Spotkał się ktoś sortem co tak wyglądał ? jak go ocenicie .
Tutaj pytanie do specjalistów co testowali różne sorty, białe, beżowe, brązowe itp ;p czy ten co mam powinien mnie zadowolić ? mnie "fana" ( z braku laku) 3 cmc ?
Ciężko powiedzieć odnośnie sortu ale z tego co pamietam to brązowe były zawsze ok. Jedyny tak naprawdę który dostałem i który nie był ok był mleczno białym puchem.
Dostałeś moje odpowiedzi na maila btw?
Twój kontakt mam cały czas w oczekujących, mimo że to Ty mnie chyba pierwszy dodałeś i z tego co pamietam to nawet jakas wiadomosc mi przeslales;0 Zobacz czy nie masz tam mojej prosby o dodanie.
a mam pytanie, czy jak przerobie 4 sniffy około gram substancji w ciągu 4-5 godzin, to po jakim czasie źrenice będą całkowicie normalne ? tak żebym mógł się pokazać rodzinie i aby nikt nie zczaił się że coś brałem ?
dla porównania po takim 3 cmc jak przerobiłem 1 g to licząc od ostatniego sniffa mogłem zasnąć czy byłem "normalny" po jakiś 9 godzinach ... 3 cmc fajny rush na peaku, tylko ta bezsenność i naspidowanie puste mnie irytowało, mówię jakieś 9-10 godzin konkretna stymulacja się utrzymywała i oczy wystrzelone... przypałowa dlatego była dla mnie ta substancja
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.