Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Fajnie Jeżyk żeś odkopał temat, ale temat traktuję o zmniejszaniu tolerancji, a nie odstawianiu. Jedno z drugim się łączy, wiadomo, ale płakać 'Pani Boziu daj mi sił, bo mi cinszko na odstawcę" proszę w kościele lub temacie przeznaczonym do tego.
Tutaj natomiast proszę, a nawet błagam! Powiedźcie mi, jak walczyć z tym sukinsyńskim przekleństwem, którym jest tolerancja ;-;
Nie jestem rasistą, ale jednocześnie jestem największym przeciwnikiem tolerancji ;/
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ciekawe, że inne antydepresanty na pewno zapisywał Ci bez problemu, pewnie o wiele mocniejsze od doksepiny.
Czy naprawdę tylko czas potrafi zwalczyć tolerkę na bzdp :<?
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
zastanawiam sie, czy podobnie mozna by sprawe rozegrac z receptorami gabaa. benzo odpada, bo nie sa agonistami, moze duze dawki pikamilonu i schodzenie coraz nizej? moze jakis znawca sie wypowie.
Dziś zjadłem 12mg alprazolamu + piwo i .... nic się nie stało.
Co mam zroobić? Kocham aprę <3
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.