Dział poświęcony dyskusjom nt. wezwań, które osoba otrzymała w związku z postępowaniem toczącym się wobec stron trzecich.
ODPOWIEDZ
  • 551 / 54 / 0
tak oprocz chyba zolwia, narazie cisza i u mnie, ale tylu ludzi pewnie zamawialo u niego i te wezwania wolna ida, ale przyjdzie pewnie i nasza kolej, jak zamawiales czesto i gesto lepiej wyczysc chate, bo moga wpasc
  • 708 / 24 / 0
Wpaść nie wpadną,zawiadomienie dostaniesz lub nie pewnie takich zamówień miał setki,nie wiadomo według jakich kryteriów wzywają.
  • 359 / 10 / 0
Dream_Walker pisze:
Zamawiałem na to konto w lipcu i też dostałem wezwanie. Więc nie jest to tylko kwestia od wrzesien-grudzien .
Pojebałem przelewy, sorry za wprowadzanie w błąd. Moje zamówienie też jest z września ale konto inne... koniec rachunku 4233 więc mają ich kilka.
Istota rzeczy polega na tym, że ludzie mówią, iż to przyjaciele nie pozwalają ci przestać, ale ty przestaniesz, kiedy nadejdzie właściwy czas. Jeśli będziesz upierać się w złym czasie, jedynie się umęczysz i będzie jeszcze gorzej.
Melvin Burgess
  • 551 / 54 / 0
nic sie nie stalo, jak sa to konta z jednego banku to maja wszystkie
  • 708 / 24 / 0
Nie koniecznie w takim banku jest kilkadziesiąt tysięcy kont,on pewnie miał na słupa,może im wystarczą świadkowie z jednego konta to i tak pewnie kilkaset osób.
  • 359 / 10 / 0
Byłem wczoraj, bardzo miły pan policjant stwierdził, że zrobimy tak coby nie przyszło im do głowy ściągać mnie na świadka do Szczecina ^_^ Pytań było sporo ale nie zadano mi wszystkich bo nie przyznałem się do zakupu "środków psychtrpowych ani ich zażywania". Potwierdziłem, że owszem wykonałem taki przelew, ale niestety nie pamiętam za co to była zapłata, bo wiekszość zakupów robię w sieci a do tego minął już rok czasu więc nie jestem w stanie pomóc. Nie pamiętam też, jakim sposobem dostarczono mi towar. Nie wiem po co (a to moze byc istotne) zostałem zapytany o nr telefonu a później czy w czasie tamtego zakupu używałem tego samego numeru(odpowiedziałem,ze raczej tak ale używałem innego :cheesy: ). Zapytano mnie tez jakiej sieci jest ten nr. Pół godzinki i po sprawie.

Więc, jeśli nie chcecie, żeby Was ściagano jako świadków na sprawie przeciwko b3 nie przyznawajcie się do zażywania. Nie pamiętacie co kupiliście bo minęło zbyt wiele czasu i nie jesteście w stanie pomóc. Nie ma co kozaczyć, gadką typu "kupiłem i huj, legalne było. Używałem do nacierania sobie huja" tak jak ktoś tutaj już pisał, no chyba, że bardzo chcecie poznać uwiezionego już "będącego wolnym". Cóż za ironia.
Istota rzeczy polega na tym, że ludzie mówią, iż to przyjaciele nie pozwalają ci przestać, ale ty przestaniesz, kiedy nadejdzie właściwy czas. Jeśli będziesz upierać się w złym czasie, jedynie się umęczysz i będzie jeszcze gorzej.
Melvin Burgess
  • 551 / 54 / 0
ja juz zarejestrowalem nowy numer, ktorego nie bede uzywal w ogole, bedzie sobie lezal w szafce i w razie wezwania ten im podam, ze aktualny niech go sobie inwigiluja, a z tamtego okresu numeru nie pamietam
  • 359 / 10 / 0
Ciekawi mnie jak zamierzaja te nr wykorzystać. Będą teraz je teraz ciągle inwigilować ? :D Prawo takie od niedawna mają ,nawet bez naszej wiedzy i załatwiania zgody od sądu . Gdybym wiedział, tez bym sie przygotował.
Melvin Burgess
  • 551 / 54 / 0
mozliwe ze dadza jakis alert dla paczkomatow, ze maja dawac znac policji jak jakies paki beda na te numery, cos moze w tym stylu, sam nie wiem
  • 109 / 3 / 0
Ta, im to koło chuja lata, że zamawiasz legalne substancje w małych ilościach w internecie. Prawdopodobnie dorwali jakieś karty tel. oskarżonych i szukają ich współpracowników, ludzi z którymi często się kontaktowali. Jakoś musiałeś się skontaktować z oskarżonymi przed przelewem, więc pewnie po to pytają się o nr telefonu. Paczkomaty wypięłyby się na policję, same pewnie mają wewnętrzne kontrole, zresztą nie mogą złamać tajemnicy korespondencji tylko dlatego, że ktoś w przeszłości zamawiał LEGALNE środki, a sąd na pewno nie da nakazu z takiego idiotycznego powodu.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...